Ajánló

Ozma, Oz hercegnője 8.
Ifjúsági részleg

Hozzászólások

 • nightlife 2021.01.04. 14:26
  BÚÉK és jó pihenést!

  Bővebben...

   
 • Aldarion 2021.01.03. 00:07
  Sajnálatos mód, ezek szerint nem ismered a gyűjteményes kötet fogalmát. A lényeg, hogy a füzetes ...

  Bővebben...

   
 • matyi10 2021.01.02. 23:33
  Milyen sor? Star wars-szal nekem nincs dolgom. Én azt tudom, h ez a gyűjteményes kötet Grimm tündérmesék ...

  Bővebben...

   
 • tomyx20 2021.01.02. 21:53
  Boldog újévet a csapatnak.

  Bővebben...

   
 • Aldarion 2021.01.02. 20:13
  Mi olyan bonyolult abban hogy a sor végére be kerül 20+ oldal? Ez egy nagyon régóta bevett formátum az ...

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 377 vendég és 4 tag böngészi

 • 24747
 • Blixxxa
 • Freeman.K.o.C
 • lvsch

Előző fejezet

Második fejezet: A Lin Kuei

Shujinko az edzés öt éve alatt egyszer sem látta viszont Damashit. Egy nap aztán, amikor épp mestere elveszett nyakbavalóját, a Harcosok Medálját kutatta, a jelenés minden figyelmeztetés nélkül felbukkant előtte, és megdorgálta, amiért még neki se kezdett a rá bízott feladatnak. Shujinko elnézést kért tőle, és megígérte a gömbnek, hogy amint visszajuttatja a medált a mesterének, rögtön útnak indul. AZ azonban azt javasolta neki, hogy a medál segítségével keresse fel az egyik közeli nindzsaklán helyeik által is jól ismert központját, és próbáljon bebocsátást nyerni a medál segítségével. Damashi szerint Shujinko ezáltal még közelebb kerülhetett úti célja eléréséhez. Az ifjú megfogadta segítője tanácsát, és otthagyta Chót, majd jelentkezett a klánnál, a bizonyos körökben messze földön híres Lin Kuei-nél. A klán természetesen nem akart befogadni semmiféle jöttmentet, de a Harcosok Medálja még őket is meggyőzte, hogy tegyenek egy próbát az ifjúval. A templomukban a klán legerősebb harcosa, a legendás Sub-Zero várta őt. Egy rövid harc után, amely az újonnan érkező próbája is volt egyben, Sub-Zero alkalmasnak találta Shujinkót arra, hogy próbára tegyék őt a klán színeiben egy valódi küldetésben is.
Shujinko első feladata az volt, hogy tisztítsa meg a Lin Kuei-hez közeli falu határát az ott ólálkodó Shirai Ryu-tagoktól. A feladat elsőre könnyűnek tűnt az ifjú harcos számára, hisz a rövid próbatétel alatt sikerült Sub-Zero tudását, köztük legnagyobb meglepetésére egy bizonyos szintig még a fagyasztóképességét is magáévá tennie, de amikor ráakadt a rivális nindzsaklán tagjaira, még ő is szorult helyzetbe került, ám új tudása segítségével végül győzelmet aratott a sárga egyenruhás nindzsák felett, és mellé még újabb technikákra is szert tett. A meglepett harcosok végül inkább úgy döntöttek, egy időre elhagyják a környéket. Tartottak attól, hogy ha egyetlen Lin Kuei-harcos ilyesmikre képes, mi történne velük, ha egy egész csoporttal futnának össze...
A sikeres próba után Shujinko azt a feladatot kapta, hogy segítsen pár leendő klántársának a klán templomába szállítani egy nemrég felfedezett, furcsa, nagy hatalmú, rejtélyes, ősi ereklyét. A megbeszélt helyen azonban Shujinko csak a nindzsák holttesteit találta jó pár ismeretlen társaságában. Legyőzte az idegeneket, akikre mind egy vörös sárkány volt tetoválva, majd kézbe vette a titokzatos tárgyat. Amint megérintette, megjelent előtte Damashi. Közölte vele, hogy bár nem szándékosan, de sikerült megszereznie az egyik Kamidogut, majd egy villanást követően Shujinko a fénygömb és az ereklye társaságában a Nexusban, a birodalmak csomópontjában találta magát. Itt elhelyezte az első ereklyét az ott található oltáron, mire feltárult előtte az Árnybirodalom kapuja. Damashi javaslatára átlépett azon.

Következő fejezet

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta