Ajánló

Venom - Halálos Védelmező 04
Marvel Comics

Hozzászólások

 • Bran Galed 2020.08.08. 18:52
  Köszi ezt is! Királyak vagytok! Jó, kimondottan dinamikus rész!

  Bővebben...

   
 • Bran Galed 2020.08.05. 11:22
  Ó, már kezdett hiányozni. Emlékszem ebbe a szériában volt Agykeselyű is. Aztán a Batmannek közös ...

  Bővebben...

   
 • Pyti12 2020.08.01. 16:14
  Sziasztok, köszönöm az újabb feltöltést. Az erő legyen mindenkivel a meleg napokban is. :)

  Bővebben...

   
 • Recsi 2020.08.01. 01:09
  Megneztem a Wookiee-n, még 4 rész lesz, 6 részes a sorozat.

  Bővebben...

   
 • HálóMoly 2020.08.01. 00:40
  Már nagyon vártam! Köszönet! Akkor még 3 részlet várható ebből a kötetből?

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 526 vendég és 8 tag böngészi

 • anominus
 • aseed86
 • Delminator
 • Doki6708
 • elwood
 • kokuzo
 • M.B.
 • tictacc

Ashrah

 

ashrah

Kor: Ismeretlen
Magasság: 173 cm
Súly: 55 kg
Származási hely: Árnybirodalom
Faj: Oni
Küzdőstílus: Chou Jiao
Ba Gua
Fegyverek: Szent Kriss
Alakító színészek: nincs

 Története:

Ashrah az onik, az árnybirodalmi démonok fajába tartozik. Miután Shinnok átvette az uralmat a birodalom felett Mefisztótól, Ashrah, mint sok más fajtársa is, csatlakozott Shinnok frissen alapított szervezetéhez, az Árnyéktestvériséghez. Ám egy nap megtagadta a felettese egy közvetlen parancsát, amiért a Testvériség árulónak bélyegezte, és egy oni nővérét bízták meg azzal, hogy végezzen vele. Menekülés közben Ashrah a birodalom egyik elhagyatott létsíkján rábukkant egy különleges aurával bíró kardra, amivel leszúrta az üldözőjét. Ekkor egy hangot hallott elméjében. Ashrah így jött rá, hogy egy olyan varázskard birtokába jutott, amely képes megtisztítani a használója lelkét az általa elpusztított gonosz lények lelkében található negatív energia pozitívvá alakításával.
Mivel a lelke a démon megölésével megváltozott, Ashrah eltűnt az Árnyéktestvériség szeme elől, és így nyugodtan folytathatta a démonok levadászását. Ashrah azt remélte, hogy ha eléggé megtisztítja a saját lelkét, akkor a pokol kiveti magából, és ő végre megszabadulhat az Árnybirodalomból.
A démonvadászat azonban lassan hozta meg az eredményét, ezért Ashrah egy olyan célpontot keresett magának, aki egymagában elég gonosz volt ahhoz, hogy a megölésével Ashrah elérje a célját. Ermacet, Shao Kahn lelkekből összeállított orgyilkosát szemelte ki. Egy éppen akkor az Árnybirodalomban tartózkodó földi ember, Shujinko segítségével sikerült is szembetalálkoznia Ermac-kel, ám a nindzsa legyőzte őt, és Ashrah-nak éppen csak sikerült élve elmenekülnie előle. Miután belátta, hogy Ermac ellen nem lenne esélye, figyelmét pár évvel később inkább az Árnyéktestvériség ellen fordította, de onnan is legfőképpen az egyik újonnan érkezett és gyorsan Shinnok kegyeibe férkőző tagjuk, Noob Saibot érdekelte. Ashrah nem tudta, hogy az akkor már rég nem tartózkodott az Árnybirodalomban. De nem is volt rá szüksége, mert a kardja, a Kriss, az eltelt évtizedek során elegendő energiát halmozott fel ahhoz, hogy Ashrah egy démon megölését köverően egy fényes villanás után egy ismeretlen helyen találja magát, ahol néhány nagy hatalmúnak tűnő lény azzal bízta meg őt, hogy szabadítsa meg a birodalmakat egy vérszomjas és veszedelmes fajtól, a vaeternusiaktól, más néven a vámpíroktól. Ashrah készségesen teljesítette is ezt a megbízást, és több száz vámpírral végzett, mielőtt szembetalálkozott Nitarával, aki Ashrah nagy döbbenetére képes volt ellenállni neki, és végül megszökni tőle. Ashrah felhagyott a vámpírok gyilkolásával és üldözőbe vette a nőt, aki egyenesen Édeniába vezette őt, egy elhagyatott kráterhez, ahol Ashrah részt vett az Armageddon csatájában Argos piramisánál.

Mortal Kombat Armageddonos befejezése:

Miután Ashrah legyőzte Blaze-t, lelkét isteni energia járja át, és teljesen megtisztítja azt. Ashrah-ból színtiszta mennyei fény válik, ami aztán bebarangolja az összes birodalmat, és minden gonosz lelket megtisztít a benne rejlő sötétségtől. A legutolsó, akit megszabadít a lelke feketeségétől, az árnybirodalmi nekromanta, Quan Chi.

 

Ismert kivégzések:

Tisztítótűz (MK:D): Ashrah egy vakító kék fénysugarat idéz ellenfele köré, majd pár másodperc múlva az áldozat porrá hamvad.

Voodoo (MK:D): Ashrah elővesz egy voodoo-babát az ellenfeléről, majd a Krissel levágja annak karjait, amitől az áldozat karjai is leszakadnak. Majd a baba mellkasába mártja a pengét és megforgatja, amitől az ellenfélből húscafatok szakadnak ki, mielőtt az holtan rogyna össze.

Egyéb:

Halálforgás (MK:D): Ashrah őrült forgásba kezd, misztikus kék fény öleli körül. Testrészek szakadnak le róla, majd a megmaradt része porrá hamvad.

 

Érdekességek:
 • A neve egy régi arab női név, a jelentése: „tíz”.
 • Mikor először bukkant fel a Deception előzeteseiben, Ashraht véletlenül női Raidennek nézték. A nevét is hol Ashra-nak vagy Ashrah-nak írták le.
 • Ashrah a sorozat női karakterei közt eléggé különc, mivel ő az első, aki nem hivalkodó, keveset takaró öltözékben jelent meg, hanem egy teljes alakot befedő, bő ruhában.
 • Ashrah kalapját sokan összetévesztik Raidenével, pedig a viharisten a kínai rizsszedők hagyományos kalapját viseli, míg Ashrah a japán papnők gaszáját.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta