Hozzászólások

 • Bran Galed 2020.08.08. 18:52
  Köszi ezt is! Királyak vagytok! Jó, kimondottan dinamikus rész!

  Bővebben...

   
 • Bran Galed 2020.08.05. 11:22
  Ó, már kezdett hiányozni. Emlékszem ebbe a szériában volt Agykeselyű is. Aztán a Batmannek közös ...

  Bővebben...

   
 • Pyti12 2020.08.01. 16:14
  Sziasztok, köszönöm az újabb feltöltést. Az erő legyen mindenkivel a meleg napokban is. :)

  Bővebben...

   
 • Recsi 2020.08.01. 01:09
  Megneztem a Wookiee-n, még 4 rész lesz, 6 részes a sorozat.

  Bővebben...

   
 • HálóMoly 2020.08.01. 00:40
  Már nagyon vártam! Köszönet! Akkor még 3 részlet várható ebből a kötetből?

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 349 vendég és 8 tag böngészi

 • 19csaba76
 • aseed86
 • Dairon
 • Delminator
 • Doki6708
 • elwood
 • kokuzo
 • tictacc

Frost

 

frost

Kor: Ismeretlen
Magasság: 172 cm
Súly: 55 kg
Származási hely: Földi Birodalom (Kína, Kanton tartomány)
Faj: Kiromanta
Küzdőstílus: Tong Bei
  Yuan Yang
Fegyverek: Jégtőrök
 
Alakító színészek: nincs

 Története:

Miután a hatodik Sub-Zero a Lin Kuei-ből való száműzetése után visszatért, átvette a hatalmat a klán felett és Szibériába költöztette azt, harcművészeti tornát rendezett mindazok számára, akik csatlakozni szerettek volna a Lin Kuei-hez, hogy megállapítsa, kik lehetnek az alkalmas jelöltek arra, hogy rájuk alapozza a klán jövőjét. A tornát egy fiatal nő nyerte meg, aki magára csak a Frost kódnéven hivatkozott, és aki Sub-Zeróhoz hasonló fagyasztó erőkkel rendelkezett. A Nagymester a klán hagyományaival ellenszegülve saját tanítványául fogadta Frostot.
Frost gyorsan tanult, ám saját előrehaladását nagyban akadályozta mérhetetlen arroganciája, és a féltékenységéből fakadó ellenségeskedése mindazokkal szemben, akik jobbnak bizonyultak nála. Egy gyakorlómeccs során így sikerült örökre megutálnia Sonya Blade-et is. Sub-Zero azonban tanítványa hibái ellenére sem volt hajlandó feladni a nevelését, és amikor a Halálos Szövetség felbukkanásakor Raiden többek között az ő segítségét is kérte az új fenyegetéssel szemben, Sub-Zero kiváló alkalmat látott arra, hogy megpróbálja emberségességre tanítani Frostot.
A páros a Kiválasztott Harcosoktól külön kelt át a Külső Világba. Ám amint átértek a túloldalra, Frost meglepte a mesterét és letépte annak ruhájáról a nagymesteri rangot jelképező Sárkánymedált, ami a viselőjét különösen nagy hatalomhoz juttatta saját képességei megnövelésével. Amint a medál Frost kezébe került, érezte, hogy fagyasztóképessége addig soha nem tapasztalt méreteket öltött... ám a fiatal nő még túl tapasztalatlan volt a saját erejével kapcsolatban ahhoz, hogy kordában tudja tartani azokat ilyen szinten is. Frost pillanatok alatt saját jegének foglyává vált.
Sub-Zero gyásztól sújtottan vitte el őt egy közeli romvárosba, ahol aztán egy kriptában örök nyugalomra helyezte őt. Ám a kripta a benti hideg ellenére lassan megolvasztotta Frost jégbörtönét. A halálközeli élmény komoly károkat okozott Frost elméjében, mert csakis a mestere elleni bosszú járt már csak a fejében, és hogy azt beteljesítse, visszautazott a Lin Kuei-hez. Zavarodott elméje minden egyes ott tartózkodóban Sub-Zerót láttatta vele, ezért a nő mindenkivel végzett, aki csak az útjába került. Kivéve egy látogatót, Tavent, akinek sikerült a tűzvarázslataival felülkerekednie rajta. A küzdelem során Frost észhez tért és rájött, hogy egész végig rossz célpontokat üldözött. Mikor azonban rátalált a valódi Sub-Zeróra, az már felkészülten várt rá és egy gyors mozdulattal egy jégkoporsóba zárta őt, ahonnan azonban Frost megint kiszabadult, és követte a mesterét Édeniába, ahol az a Kiválasztottak hívására harcba indult a Sötétség erői ellen.

Mortal Kombat Armageddonos befejezése:

Blaze bukása után a tűzelementál energiái megsokszorozzák Frost erejét, aki könnyűszerrel megszerzi ismét a Sárkánymedált Sub-Zerótól, ám ezúttal már képes kordában tartani elképzelhetetlen méreteket öltő fagyasztó hatalmát. Isteni képességei segítségével Frost visszahozza a halott kiromanták lelkeit a túlvilágról és a Lin Kuei megmaradt tagjainak testébe zárja azokat, majd újdonsült hadseregével sorra leigázza a birodalmakat, melyekből a hódítása nyomán mind fagyos pusztaságok válnak.

 

Ismert kivégzések:

Fagyfelező (MK:DA): Frost teljesen megfagyasztja az ellenfelét, majd egy rúgással széttöri annak felsőtestét.

Lábrázás (MK:U): Frost egy jégtömbbe zárja az ellenfelet, majd egy laza lábozdulattal széttöri az áldozatot.

Érdekességek:

 • Neve szó szerinti jelentése: „fagy.”
 • Sub-Zeróhoz hasonlóan Frost is képes megfagyasztani a levegő páráját, így készítve fegyvert magának. Ám míg ő jégtőröket képes mindössze alkotni, addig Sub-Zero egy egész kardot.
 • Sub-Zerót szifunak, vagyis mesternek szokta nevezni, kantoni tájszólásban.
 • Frost még a Mortal Kombat egyéb karaktereihez képest is meglehetősen energikus, ami nyugtalan természetéből fakad. A Deadly Alliance-ban egyike azon négy karakternek, akiktől látni lehet egy katát. Frosté a legdinamikusabb a négy közül.
 • Habár a Deception időtartama alatt Frost a jégkriptában raboskodott, illetve éppen csak megkezdte az útját hazafelé, a Konquest módban mégis felbukkan, és megkéri Shujinkót, hogy segítsen neki megtalálni a Jégbarlangokat. Ez is sajnos a Konquest számos történeti hibáinak sorát gyarapítja.
 • Frost visszatérését a Deceptionben már előre lehetett sejteni. A Konquest módban a káoszbirodalmi lakosok egyik visszafelé mondott szövege szerint "lehet, hogy Frost csak hibernálódott".
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta