Hozzászólások

 • Bran Galed 2020.08.08. 18:52
  Köszi ezt is! Királyak vagytok! Jó, kimondottan dinamikus rész!

  Bővebben...

   
 • Bran Galed 2020.08.05. 11:22
  Ó, már kezdett hiányozni. Emlékszem ebbe a szériában volt Agykeselyű is. Aztán a Batmannek közös ...

  Bővebben...

   
 • Pyti12 2020.08.01. 16:14
  Sziasztok, köszönöm az újabb feltöltést. Az erő legyen mindenkivel a meleg napokban is. :)

  Bővebben...

   
 • Recsi 2020.08.01. 01:09
  Megneztem a Wookiee-n, még 4 rész lesz, 6 részes a sorozat.

  Bővebben...

   
 • HálóMoly 2020.08.01. 00:40
  Már nagyon vártam! Köszönet! Akkor még 3 részlet várható ebből a kötetből?

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 917 vendég és 4 tag böngészi

 • 24747
 • dejko
 • Delminator
 • tictacc

Li Mei

 

li_mei

Kor: 24 év
Magasság: 180 cm
Súly: 55 kg
Származási hely: Külső Világ
Faj: Külső világi
Küzdőstílus: Baji Quan
  Lui He Ba Fa
Mi Zong
Fegyverek: Sai
  Kunlun Dao
Alakító színészek: nincs

 Története:

Li Mei a Külső Világ Sun Do nevű falvában született és nevelkedett. Az élete nem volt éppen békés, de a Külső Világ körülményeihez képest még mindig nyugalmasnak volt mondható. Egészen addig a napig, amíg meg nem jelent ott Kano a császári sereg egy részével, hogy a falu lakosságát rabszolgamunkára fogja és felépíttesse velük a Halálos Szövetség erődjét. Mei nem volt hajlandó tűrni ezt, és egy alkalmas pillanatban rátámadt Kanóra. Mielőtt azonban végezhetett volna vele, Quan Chi közbeavatkozott és megmentette a férfit. Chi Li Mei harciasságát látván felajánlotta a lánynak, hogy amennyiben az megnyeri a Szövetség házi harcművészeti tornáját, szabadon eresztik őt.
Li Mei egy közeli erdőben próbált felkészülni a viadalokra. Egy nap azonban összefutott két árnybirodalmi onival, akik elől éppen csak sikerült elmenekülnie. Ekkor botlott bele a fák között rejtőzködő Shujinkóba, aki már hallott a tornáról és felajánlotta a lánynak, hogy segít neki felkészülni. Shujinko tanításának hála Li Mei könnyedén megnyerte néhány héttel később a Szövetség Tornáját, ám a jutalma valójában az volt, hogy a lelkét az egyik Sárkánykatona testébe akarták zárni, hogy örökké a Szövetséget szolgálja. A folyamatot az utolsó pillanatban érkező Bo' Rai Chónak sikerült félbeszakítania. Li Mei lelke visszatért a testébe, de a megerőltetéstől elvesztette az eszméletét. Cho elvonszolta őt egy közeli barlangig, ahol napokig kellett ápolnia, mire Mei magához tért. A lány ezután hamar rendbe jött, de amikor Cho megpróbálta felkészíteni őt az időközben visszatért Sárkánykirály elleni harcra, azt tapasztalta, hogy az átélt élmények hatására agresszívebb és erősebb lett, mint korábban. Cho pedig kihasználta ezt a változást, hogy az újonnan támadt agresszív hajlamait Onaga ellen fordítsa.

Megj.: Li Mei-nek eddig nem adtak ki karakterleírást az Armageddonhoz így még nem ismert, hogy az Onaga elleni háborút követően hogyan jutott el Argus piramisának lábához. Megjegyzendő, hogy felbukkan az Árnybirodalomban a későbbiekben, de bizonyos utalások alapján az csak egy illúzió volt.

Mortal Kombat Armageddonos befejezése:

Li Mei-t eltöltik a Blaze-ből előtörő energiák és isteni hatalommal ruházzák fel. Ő pedig újdonsült erejével népe bebörtönzői és gyilkosai, Shang Tsung és Quan Chi lelkét egy obeliszkbe zárja, ahol azoknak az örökkévalóságig a rájuk törő végeláthatatlan seregekkel kell küzdeniük.

 

Ismert kivégzések:

Hasműtét (MK:DA): Li Mei egy mozdulattal keresztülrúgja a lábát az ellenfél hasán, majd megforgatja benne azt. Ezután kiveszi, és lerúgja az ellenfél fejét.

Ezer ütés (MK:D): Li Mei elképesztő sebességgel rengeteg ütést mér ez ellenfelére, majd ellép tőle. Az áldozat pár pillanat múlva felrobban. Ez a kivégzés az ázsiai nyomáspont-mítoszokra épít.

Halálfoci (MK:D): Li Mei leüti az ellenfél fejét, majd amikor az visszaesik, egy rúgással a testnek küldi, amitől az áldozat felrobban.

Egyéb:

Meghajolni veszélyes (MKD): Li Mei feldobja a kardját e levegőbe, majd előrehajtja a fejét, és amikor a fegyver visszaesik, lefejezi őt.

 

Érdekességek:

 • Neve mandarin nyelvjárásban szilvát jelent. Innen a ruhája lila színe is.
 • Li Mei még a Mortal Kombat többi női karakteréhez képest is szexinek számít. Nemcsak, hogy az átlagosnál kevesebb ruhát hord, de egy komolytalan karakterlapon ráadásul még azt is írják róla, hogy szabadidejében szupermodellként dolgozik.
 • Játék szempontjából a Deadly Alliance-ban a legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy négy különleges mozdulata is van, míg a többieknek legfeljebb három. Ezt a tulajdonságát a Deceptionben is megtartja.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta