Ajánló

Nova v4 12
Marvel kozmikus

Nova v4 12

Hozzászólások

 • elwood 2020.07.13. 08:13
  Nos, a fordítások megvannak... beírói vonalon viszont komoly kapacitásgondokkal küzdünk, hisz' ahogy ...

  Bővebben...

   
 • ascendant0516 2020.07.12. 19:43
  Sziasztok! Vártam már a folytatást :) Remélem hamarosan tovább bővül majd.

  Bővebben...

   
 • Zigota 2020.07.12. 14:27
  Azért is tűnt fel, mert a fodítás mindig nagyon "magyaros", nincsenek benne tükörfordítások, ami a ...

  Bővebben...

   
 • elwood 2020.07.12. 04:10
  Igen, az eredetiben "you were going to be charged with the death penalty" szerepel. Ez csuklóból így ...

  Bővebben...

   
 • Zigota 2020.07.12. 01:03
  Hali, köszi az új részt! Viszont halálraítéléssel ritkán vádolnak annál többször ítélnek :)

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 468 vendég és 6 tag böngészi

 • 24747
 • elwood
 • Gabi
 • Mohi01
 • nagyroland
 • palfijanos1988

Nitara

 

nitara

Kor: Ismeretlen
Magasság: 183 cm
Súly: 75 kg
Származási hely: Vaeternus
Faj: Vámpír
Küzdőstílus: Fu Jow Pai
  Leopárd-stílus
Fegyverek: Káma
 
Alakító színészek: nincs

 Története:

Nitara egész életében azért küzdött, hogy a birodalmát, Vaeternust, elszakítsa a Külső Birodalomtól, ahová még Shao Kahn csatolta azt számos hódító hadjárata során. Sok évszázadnyi keresés után sikerült csak rátalálnia annak a mágikus gömbnek a rejtekhelyére, ami kapocsként szolgált a két világ között. Azt azonban a császár a lehető legalkalmasabb helyre rejtette, egy lávató legmélyére, tudván, hogy a vámpírok nem csak a napfényt nem bírják, de a nagy hőséget sem. Nitarának segítségre volt szüksége a célja eléréséhez, de senkiben sem mert megbízni a Külső Világban, ezért cselhez folyamodott.
Már korábban is látta távolról a fémbe öltözött alakot, aki látszólag látogatóként érkezett csak a Külső Világba. Nitara azon törte a fejét, hogyan vehetné rá, hogy a páncéljában lemerüljön a lávába, amikor egy hüllőszerű alak, Reptile borult le elé és a királynőjének nevezte őt. Nitara ugyan nem értette, az mit akar tőle, de kihasználta a lény zavarodottságát és imádatát, és a páncélosra uszította őt. Annak sikerült elkergetnie a hüllőt, de a karján lévő szerkezet, amivel visszatérhetett volna az otthonába, megsérült. Nitara ezt kihasználva megjelent előtte és felajánlotta a segítségét egy szívességért cserébe. A felfedező, akiről megtudta, hogy Cyraxnek hívják, kénytelen volt elfogadni az ajánlatát.
A kiborgnak nem volt könnyű dolga a lávával, és Nitara már attól félt, hogy az talán mégsem fog visszatérni, amikor Cyrax felbukkant az olvadt kőzetből és átadta neki a varázsgömböt. Nitara tartotta magát az alkuhoz és a nyaklánca segítségével nyitott egy átjárót a Földre, majd miután segítője távozott, a földhöz csapta a gömböt. Ekkor egy borzalmas sikolyt hallott, amitől elvesztette az eszméletét. Mire felébredt, a saját világa megnyugtató sötétjében találta magát, messze a Külső Világtól.
Azonban nem élvezhette sokáig a frissen visszanyert függetlenséget, mert birodalom-szerte tömeggyilkosságokról szóló hírek kezdtek el szállingózni, ráadásul az is kiderült, hogy mindet a Datushával, a rettegett fegyverrel követték el, ami egyetlen vágással képes megölni bármelyik vámpírt, és ami a használóját arra kényszeríti, hogy addig folytassa a vámpírvadászatot, amíg azok ki nem pusztulnak vagy a kardforgató össze nem esik a kimerültségtől.
Nitara személyesen ment, hogy szembeszálljon a támadóval,és nemsokára rá is akadt a Datushát forgató nőre, Ashrah-ra. Legyőzni ugyan nem tudta, de elérte, hogy az feldühödjön, amiért képtelen volt megölni Nitarát. A vámpír kihasználta az ellenfele haragját és rávette, hogy kövese őt Édeniába, egy misztikus kráterhez, ahol a szent szövegek szerint meg lehet törni a Datusha hatalmát. Odaérve azonban legnagyobb döbbenetére egy tomboló csatamezőn találta magát.

Mortal Kombat Armageddonos befejezése:

A Blaze-től nyert energiák átváltoztatják Nitarát egy véristennővé, aki képes puszta akaratával bárkit vámpírrá változtatni. Újdonsült hatalmával Shao Kahnnal kezdve mindenkit átváltoztat, hogy aztán a hadserege élén Vaeternus nevében magáénak követeljen minden más birodalmat.

 

Ismert kivégzések:

Önkétlen véradás (MK:DA): Nitara ráveti magát az ellenfélre, és beleharap a nyakába. Miután kiszívta a vér nagy részét, kitép egy darab húst az áldozat nyakából, majd ismét megharapja. Végül a vértelen holttestet a földre löki.

 

Érdekességek:

 • Nitara szabadon tudott mozogni a Külső Világban nappal is. A magyarázat erre az, hogy a vámpírok csak a Földi Birodalom napjának sugaraira allergiásak. Képesek ugyan kibírni egy ideig, de nagy fájdalmat okoz nekik. A többi birodalomban nincs ilyen gondjuk.
 • Mint nagyon sok más karakter, Nitara is látható a Deceptionben. A börtönpályán sok karakterrel együtt ő is az egyik cellában raboskodik, és a Konquestben is megjelenik. Továbbá, mivel a karaktermodellje megtalálható a játékban, ezért normál módban is előhívható egy külső eszköz segítségével. De ez azt a veszélyt hordozza magában, hogy a játék lefagy.
 • Ed Boon szeretett volna egy férfi vámpír karaktert rakni a Deceptionbe is, de végül nem volt rá elég idejük.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta