Ajánló

Heathcliff 2007. március
Napi képregények

Hozzászólások

 • Micho 2019.11.10. 19:48
  Ott van az, csak a Múzeum felől közelítsd meg.

  Bővebben...

   
 • Bran Galed 2019.11.10. 12:42
  Sajna MCU-ban egyikük se nagyon lesz már. Jut eszembe: a Fantom-részleg nem engedélyez hozzáférést, pedig ...

  Bővebben...

   
 • lata59 2019.11.09. 13:08
  Szia, én is egy csomót lementettem viszont egy idő után abbahagytam, pedig Fantom-mániás vagyok, a ...

  Bővebben...

   
 • Recsi 2019.11.07. 11:02
  Értem. Illetve nem, de nem számít. A lényeg, hogy várjuk az ötletelést a fórumba, hogy milyen (elsősorban ...

  Bővebben...

   
 • solymosgyu 2019.11.05. 10:51
  Mert nem számítógép az agyam. azért. Nem tudtam volna belépni.

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 452 vendég és 8 tag böngészi

 • 24747
 • babrafax
 • butcher77
 • fancyboy
 • human1104
 • kerekesz
 • ruggat
 • shinobi245

Nitara

 

nitara

Kor: Ismeretlen
Magasság: 183 cm
Súly: 75 kg
Származási hely: Vaeternus
Faj: Vámpír
Küzdőstílus: Fu Jow Pai
  Leopárd-stílus
Fegyverek: Káma
 
Alakító színészek: nincs

 Története:

Nitara egész életében azért küzdött, hogy a birodalmát, Vaeternust, elszakítsa a Külső Birodalomtól, ahová még Shao Kahn csatolta azt számos hódító hadjárata során. Sok évszázadnyi keresés után sikerült csak rátalálnia annak a mágikus gömbnek a rejtekhelyére, ami kapocsként szolgált a két világ között. Azt azonban a császár a lehető legalkalmasabb helyre rejtette, egy lávató legmélyére, tudván, hogy a vámpírok nem csak a napfényt nem bírják, de a nagy hőséget sem. Nitarának segítségre volt szüksége a célja eléréséhez, de senkiben sem mert megbízni a Külső Világban, ezért cselhez folyamodott.
Már korábban is látta távolról a fémbe öltözött alakot, aki látszólag látogatóként érkezett csak a Külső Világba. Nitara azon törte a fejét, hogyan vehetné rá, hogy a páncéljában lemerüljön a lávába, amikor egy hüllőszerű alak, Reptile borult le elé és a királynőjének nevezte őt. Nitara ugyan nem értette, az mit akar tőle, de kihasználta a lény zavarodottságát és imádatát, és a páncélosra uszította őt. Annak sikerült elkergetnie a hüllőt, de a karján lévő szerkezet, amivel visszatérhetett volna az otthonába, megsérült. Nitara ezt kihasználva megjelent előtte és felajánlotta a segítségét egy szívességért cserébe. A felfedező, akiről megtudta, hogy Cyraxnek hívják, kénytelen volt elfogadni az ajánlatát.
A kiborgnak nem volt könnyű dolga a lávával, és Nitara már attól félt, hogy az talán mégsem fog visszatérni, amikor Cyrax felbukkant az olvadt kőzetből és átadta neki a varázsgömböt. Nitara tartotta magát az alkuhoz és a nyaklánca segítségével nyitott egy átjárót a Földre, majd miután segítője távozott, a földhöz csapta a gömböt. Ekkor egy borzalmas sikolyt hallott, amitől elvesztette az eszméletét. Mire felébredt, a saját világa megnyugtató sötétjében találta magát, messze a Külső Világtól.
Azonban nem élvezhette sokáig a frissen visszanyert függetlenséget, mert birodalom-szerte tömeggyilkosságokról szóló hírek kezdtek el szállingózni, ráadásul az is kiderült, hogy mindet a Datushával, a rettegett fegyverrel követték el, ami egyetlen vágással képes megölni bármelyik vámpírt, és ami a használóját arra kényszeríti, hogy addig folytassa a vámpírvadászatot, amíg azok ki nem pusztulnak vagy a kardforgató össze nem esik a kimerültségtől.
Nitara személyesen ment, hogy szembeszálljon a támadóval,és nemsokára rá is akadt a Datushát forgató nőre, Ashrah-ra. Legyőzni ugyan nem tudta, de elérte, hogy az feldühödjön, amiért képtelen volt megölni Nitarát. A vámpír kihasználta az ellenfele haragját és rávette, hogy kövese őt Édeniába, egy misztikus kráterhez, ahol a szent szövegek szerint meg lehet törni a Datusha hatalmát. Odaérve azonban legnagyobb döbbenetére egy tomboló csatamezőn találta magát.

Mortal Kombat Armageddonos befejezése:

A Blaze-től nyert energiák átváltoztatják Nitarát egy véristennővé, aki képes puszta akaratával bárkit vámpírrá változtatni. Újdonsült hatalmával Shao Kahnnal kezdve mindenkit átváltoztat, hogy aztán a hadserege élén Vaeternus nevében magáénak követeljen minden más birodalmat.

 

Ismert kivégzések:

Önkétlen véradás (MK:DA): Nitara ráveti magát az ellenfélre, és beleharap a nyakába. Miután kiszívta a vér nagy részét, kitép egy darab húst az áldozat nyakából, majd ismét megharapja. Végül a vértelen holttestet a földre löki.

 

Érdekességek:

 • Nitara szabadon tudott mozogni a Külső Világban nappal is. A magyarázat erre az, hogy a vámpírok csak a Földi Birodalom napjának sugaraira allergiásak. Képesek ugyan kibírni egy ideig, de nagy fájdalmat okoz nekik. A többi birodalomban nincs ilyen gondjuk.
 • Mint nagyon sok más karakter, Nitara is látható a Deceptionben. A börtönpályán sok karakterrel együtt ő is az egyik cellában raboskodik, és a Konquestben is megjelenik. Továbbá, mivel a karaktermodellje megtalálható a játékban, ezért normál módban is előhívható egy külső eszköz segítségével. De ez azt a veszélyt hordozza magában, hogy a játék lefagy.
 • Ed Boon szeretett volna egy férfi vámpír karaktert rakni a Deceptionbe is, de végül nem volt rá elég idejük.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta