Hozzászólások

 • Amanojaku 2020.10.31. 22:32
  nem viccelek, pont az említett filmet választottam ma estére, egy fél órája volt vége.

  Bővebben...

   
 • Bran Galed 2020.10.31. 14:39
  Huhh - kösz ezt a rengeteg mindent. :)

  Bővebben...

   
 • Farek 2020.10.31. 09:38
  " (nem, nem rád nézek most Farek...). " Ajánlom is... :) "ellenben a pár éve futott sorozat változatot ...

  Bővebben...

   
 • Haltenton 2020.10.31. 08:54
  Köszönjük szépen!

  Bővebben...

   
 • Pyti12 2020.10.30. 17:10
  Köszönöm a folytatást. Ismét egy szuper rész. Az erő legyen mindenkivel! :)

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 612 vendég és 7 tag böngészi

 • Aldarion
 • Colossus
 • Gabi
 • racz1980
 • roberto
 • Static
 • zombe3y

Sareena

 

sareena

Kor: Ismeretlen
Magasság: 170 cm
Súly: 54 kg
Származási hely: Árnybirodalom
Faj: Démon
Küzdőstílus: Yuan Yang
  Ba Shan Fan
Tékvandó
Fegyverek: Káma
  Sai
Démonagyar
Alakító színészek: Lia Montelongo (MKM:SZ)

 Története:

Sareena egy Árnybirodalomban született démon. Amikor Shinnok átvette az uralmat a pokol felett, Sareena két nővérével, Kiával és Jataakával együtt csatlakoztak az Árnyéktestvériséghez, és idővel Quan Chi személyi testőrei lettek.
Amikor Chi megszerezte magának Shinnok amulettjét a Földről, és Raiden a nekromanta után küldte az akkori Sub-Zerót, Sareena és nővérei megpróbálták feltartóztatni a nindzsát, mindhiába. Sub-Zero megölte Sareena nővéreit, de az ő életét megkímélte, mivel vonzalmat érzett a nő iránt, aki viszonozni látszott azt. Sareena még Chi ellen is segített a harcosnak. Amikor azonban megszerezték az ereklyét, megjelent Shinnok és egy villámmal hátba lőtte a démonnőt.
Sareena azonban nem halt, meg, pusztán az emberi alakja pusztult el. Évekig vándorolt az Árnybirodalom ötödik síkján, ahonnan csak akkor sikerült megszöknie, amikor Quan Chi nyitott onnan egy átjárót a Külső Világba. Sareena a túloldalon végre képes volt visszanyerni emberi formáját, és a vándorútja során még Sub-Zeróval is összefutott. Az azonban nem egyezett meg azzal az emberrel, akinek ő jó két évtizede segített, hanem annak öccse volt csak. Sub-Zero hálából, amiért a démon segített akkor a bátyjának, menedéket ajánlott neki a Lin Kuei új központjában, amit Sareena el is fogadott.
A következő hónapokat itt töltötte, egészen addig, amíg Noob Saibot és Smoke meg nem támadták a klánközpontot. Sareena látta, amint Sub-Zero egy nyitott átjárón át a páros nyomba eredt, és bár a nindzsa megtiltotta neki, hogy kövesse őt, utána ment, és még épp idejében sikerült elkergetnie Noobékat, mielőtt azok végeztek volna az eszméletlen klánvezérrel. Ehhez azonban le kellett vetnie az emberi alakját, és elfelejtette visszavenni azt, amikor felébresztette Sub-Zerót, aki nem ismerte fel őt, és rátámadt. Sareena nem akart ártani a harcosnak, ezért inkább elmenekült, és visszaöltötte emberi alakját. De az Árnybirodalom ereje ekkor már éreztette rajta hatását, ráadásul felbukkant előtte Quan Chi is Kiával és Jataakával együtt, akiket Sareena rég halottnak hitt. Chi egy varázslattal elérte, hogy Sareena ismét hűséget fogadjon neki és átadja neki a Lin Kuei átjáróját megnyitó mágikus kulcsot is. Chi ezután a Földre vitte őt, ahol Sareena két nővérével együtt szembeszállt Tavennel, aki szemtanúja volt az ottlétüknek, ám nem sikerült legyőzniük őt.
Amikor Sareena magához tért, érezte, hogy elmúlt róla Quan Chi mágiája, visszakapta a saját akaratát. Ezután megbújt az épületben, majd amikor annak ura nyitott egy átjárót egy másik világba, követte őt, hogy egyenesen Édeniában találja magát. Követte a titokzatos alakot, aki egy kráter mellé vezette őt, ahol Sareena felismerte a Fény harcosait, amint éppen a Sötétség seregével szemben készülődnek egy összecsapásra. Sareena odaosont a többiekhez, hogy csatlakozzon a Fény seregéhez.

Mortal Kombat Armageddonos befejezése:

A Blaze-ből nyert energia túl soknak bizonyul egyszerre Sareena számára, és elájul a megerőltetéstől. Sub-Zero ekkor felrohan hozzá, hogy magához térítse. Miután feleszmél, Sareena észreveszi, hogy ő is képessé vált fagyasztani. Újdonsült erejével egy jégtömbbe fagyasztja Quan Chit, hogy aztán Sub-Zeróval együtt visszavigyék a nekromantát a Lin Kuei-be, ahol mindörökre egy fagyasztókamrába zárják annak testét.

 

Ismert kivégzések:

Haláltánc (MK:TE): Sareena egy sor akrobatikus mozdulattal módszeresen agyonveri ellenfelét.

Sai-mészárlás (MK:TE): Sareena a sai-aival addig szurkálja az ellenfelet, míg az a sok seb következtében el nem vérzik.

 

Érdekességek:

 • Mivel az MK4 nem sokkal az MKM:SZ után került kiadásra, tervbe volt véve Sareena visszatérése is ott. Később Fujin vette át a helyét.
 • Ugyancsak szerepelt volna a Deadly Alliance-ben, de csak a Tournament Editionbe (GameBoy-port) jutott be. A Deception karakterlistáján is szerepelt előzetesen, de megint csak kimaradt.
 • Mikor az MK4-et kiadták, pletykák kaptak szárnyra arról, hogy Reiko és Sareena között romantikus kapcsolat lenne. Később ez elfelejtődött, nagyban köszönhetően a Reiko/Shao Kahn teóriáknak.
 • Bár Sareena az Armageddon kivételével nem szerepelt a fő sorozatban sohasem, jelentős méretű rajongótábora van.
 • Szerepel egy rövid ideig a Deception Konquest módjában. Az Árnybirodalomban az Árnyéktestvériség megbízza Shujinkót azzal, hogy fogja el az áruló Sareenát. Mikor azonban a harcos ráakad a démonra, az meggyőzi, hogy ne árulja el a rejtekhelyét.
 • A Sareenát is alakító Lia Montelongo a legfiatalabb a Mortal Kombat stábjának tagjai közül. Amikor először játszotta el 1995-ben Sindelt az MK3 készítése alatt, még csak 19 éves volt.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta