Ki van itt?

Oldalainkat 1087 vendég és 0 tag böngészi

supergirl-hir-junSziasztok!

Az eheti frissítési rendszer már így is teljesen felborult, szóval adunk még egy pofont neki és ma Supergirl frissítés lesz. Első sorban azért, mert bár jövő hét szerdára lenne beütemezve, de akkor speciális frissítés lesz, és amellett nem akartam ezt is kirakni, még ha félig-meddig kapcsolódik is ez a szám ahhoz a frissítéshez.

De nézzük miből is élünk ma. A fenti eszmefuttatásból már lehet sejteni, hogy a Supergirl sorozatunk ötödik száma van ma soron, amiben befejeződik Kara történetének első fejezete. Fény derül rá, hogy ki is ez a fekete ruhás Supergirl, és kiderül az is, hogy a két Kara összecsapásából vajon melyikük kerül ki győztesen. Illetve talán helyesebb lenne úgy feltennem a kérdést, hogy győzhet-e egyáltalán valamelyikük?
Nos, erre és még nagyon sok mindenre is megkapjátok a választ, ha elolvassátok a most következő képregényt, amit én és Wearwolfff szolgálunk fel nektek. A történet abból a szempontból is különleges, hogy ez egyben Jeph Loeb búcsúja is a sorozattól és egy rövid, egy részes kitérő után az én nagy kedvencem, Joe Kelly fogja őt váltani az írói székben, akinek a történeteivel egészen a 19. számig találkozhattok majd.
De ez még messze van, először is olvassátok el ezt az extra méretű számot, aztán ha úgy gondoljátok, gyertek fel a fórumra, és persze használjátok az értékelő rendszert is bátran!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta