Ki van itt?

Oldalainkat 1142 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

wow-02-hirHa esetleg valakinek csömöre lenne már a tizenegy napja folyamatosan tartó Marvel-dömpingtől, annak jó hír, hogy ma kicsit változatosabb frissítéssel szolgálunk. Kezdetnek rögtön itt van a fantasy-részlegünk egyik új gyöngyszeme, a roppant elmés magyar címet kapott World of Warcraft második száma Aldarion tolmácsolásában - némi magas szintű grafikai segítséggel beigli69 részéről -amelyben visszatér Rózsabőr, Broll és Valeera, hogy miután az előbbi a maga módján rendezi félreértését a pengemesterrel, próbára tegyék magukat a Dire Maul-i arénában. Na, nem mintha sok választásuk lenne, de a rabszolgáknak nem sok beleszólása szokott lenni a saját sorsukba.
Az aréna véráztatta homokja gyilkos párharcok színhelyévé válik, hogy a döntő viadalt követően a szurkolók őrjöngő üneplése közepette megszülessen Azeroth új hőse: Lo'ghos, az aréna királya. Vagyis lesz itt sok harc, utána... némi harc, majd, hogy ne fulladjunk unalomba, jön egy kis tömegbunyó is. Elvégre a HadViselés világán is azt vallhatják, hogy úgy szép az élet, ha zajlik.

fantom-ms-5-hirDe, hogy a jó öreg Eötvös Gábor halhatatlan szavaival éljek, még "van másik!", mégpedig a legújabb tagunk, kit által feltámasztott Fantom-részleg legfrissebb tagja, amely ezúttal az amerikai Moonstone Books által kiadott és jelenleg is futó sorozatának ötödik része, és egyben egy két részes sztori első fele.
Fantom ezúttal az Amerika Egyesült Államok területén kalandozik egy sort miután értesül róla, hogy a chicagói drogelhárító osztag az egyik rajtaütése során egy droglabor helyett egy nagy rakás zombit kerített kézre, akiknek a puszta léte is teljességgel megmagyarázhatatlan a szakértők és az orvosok előtt is. Ráadásul belekeveredett az ügybe a Vándorló Szellem egyik régi pártfogoltja is, aki aztán emiatt át is vándorol a tengerentúlra, hogy némi félhivatalos szövetségi támogatás keretében elkezdjen szimatolni a legfőbb gyanúsított, egy afrikai diktátor, Mbeye ellen. Lesz lövöldözés, lesznek zombik, lesz tipikus afrikai katonai diktatúra bemutatása (igen, sajnos vannak árnyoldalai, ha amerikai közönségnek készül valami, ez van), és ígérjük, a következő részre sem kell már annyit várni, mint a mostanira.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta