Ki van itt?

Oldalainkat 959 vendég és 1 tag böngészi

  • Mohi01
catwoman-v3-68-hirUtolsó részéhez érkezett a Macskanő halála című történetünk a Macskanő v3 68. számában. Selina kétségbeesett versenyt fut az idővel és az orosz szuperbűnözőkkel, Sarlóval és Kalapáccsal a lakásáig, hogy még előttük odaérhessen és megmenthesse a bosszúszomjas párostól a kislányát, Helenát. Azok azonban egy sokkal alattomosabb tervet eszeltek ki arra, hogy miként vágjanak vissza Macskanőnek a miatta elszenvedett megaláztatásokért, és Selina kis híján bele is esik a csapdájukba. A dolgát az se könnyíti, hogy az oroszok sokkal erősebbek és okosabbak, mint a legutóbbi találkozójukkor, és a helyzet egyre inkább kezd az East End védelmezője ellen fordulni...

Mellé pedig még valami:
Mivel pénteken egy elég termetes Mortal Kombat-frissítés jön, így kihoztam keddre a szokásos havi cikkemet az amerikai képregényeladási toplistáról. A szokott helyen, a rovatomban megtalálhatjátok. A mostani iromány a szokásosnál is jóval szubjektívebb hangvételűre sikeredett, köszönhetően annak, hogy a lista meglehetősen szürkén alakult, így jobb híján így próbáltam meg kicsit olvasmányosabbá tenni.
Bár ezzel kapcsolatban hozzátenném, ha esetleg ez így, a jóval lezserebb hangvétellel jobban tetszik a legalább valamilyen szinten komoly hangvétel mellett, akkor jelezzétek nyugodtan, ha van igény rá, megpróbálhatok áttérni erre.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta