Ki van itt?

Oldalainkat 1076 vendég és 1 tag böngészi

  • Kovacsi
Sziwow-asbringer-03-hirasztok!

Lassan megint véget ér egy hónap, így a mai frissítésben - mint mostanra talán már megszoktátok - menetrendszerűen megérkezett a hóvégi World of Warcraft - Hamvasztó, mégpedig immáron a harmadik fejezettel.

Alexandros Morgaine halott. Vagy legalábbis élőhalott létre kényszerült, miután áldozatul esett saját fia árulásának. Ennek ellenére kisebbik fia, Darion egy maréknyi önkéntes segítségével kockázatos küldetésre vállalkozik, nem kevesebbre, minthogy kimentse apját Naxxramasból, az élőholt Ostor helyőrségének szívéből, a Lidérckirály hadnagyának, Kel'thuzadnak karmai közül. Kezdetét veszi az élet-halál harc az egykor büszke hős lelki üdvéért, ám megbékélhet-e valaha, aki már a Lidérckirály rabszolgája? A honosítást én (Aldarion), a borítót pedig beigli69 készítette.

És mint ahogy az már lenni szokott, ma is újabb fejezettel frissült Azeroth történelmét összefoglaló rovatom. A mai részben szó esik a nemes elfek útjáról, és Quel'thalas megalapításáról, valamint az emberi faj legelső királyságának, Arathornak felemelkedéséről és a Troll Háború során Quel'thalasszal kötött szövetségéről.

És ha már Warcraft, akkor egy felhívás:
A Delta Vision kiadó a napokban jelentette meg a Warcraft - Legendák című manga antológia első kötetét, mely négy  rövidebb történetet foglal magába. Ha valakit közületek érdekel a kötet ára, a történetek címe és rövid ismertetője, akkor nyomás a kiadvány honlapjára...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta