Ajánló

Tapsi Hapsi és társai 2.
Ifjúsági részleg

Tapsi Hapsi és társai 2.

Hozzászólások

 • Bran Galed 2020.03.29. 11:45
  Ilyenkor mindig megjelenik előttem Kapitány piszkos képe, a félbevágott pajzzsal amint vérfagyasztóan ...

  Bővebben...

   
 • tomyx20 2020.03.29. 11:15
  Helló! A Klasszikus Star Wars mappában nem látszik. Köszönöm szépen, szeretem ezeket a régi ...

  Bővebben...

   
 • Bran Galed 2020.03.27. 20:59
  Köszönöm a részt, a vége nagyon szomorú

  Bővebben...

   
 • Imre1 2020.03.23. 19:58
  Üdv! Érdeklődni szeretnék a semices superman&batman mikor lesz elérhető?

  Bővebben...

   
 • Farek 2020.03.23. 18:04
  Amikor bokros teendői mellett Peter P. is valamennyire utoléri magát a nyugati partiakkal. A következő ...

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 399 vendég és 9 tag böngészi

 • bajicsaba
 • bpeter
 • desert
 • grrrgo79
 • iskander
 • istván
 • M.B.
 • TraubiSoda

A feliratok az itthon általában megszokottakkal ellentétben .ass kiterjesztéssel bírnak. Ez az Advanced SubStation Alpha típust takarja, amely jóval nagyobb formázási lehetőségeket és szabadságot ad a feliratozó kezébe, mint az elterjedt, csak szöveget tartalmazó .srt és .sub kiterjesztések. A .ass és .ssa formátum az animekedvelők számára már ismerős lehet, sok keleti animációs sorozat felirata készül ilyen formában. A lejátszására pedig elméletben minden egyes elterjedt médialejátszó alkalmas. Ám ha mégis gondot okozna a megjelenítésük, és a későbbiekben lesz rá igény, feltehetek .srt változatokat is.
A feliratok amúgy az oldal egyéb tartalmaival ellentétben szabadon megoszthatók, terjeszthetők.
Letöltés: jobb klikk -> Mentés másként

 

Mortal Kombat: Defenders of the Realm

A Mortal Kombat világát felelevenítő animációs sorozat 1995-ben készült a Treshold Entertainment és a Film Roman gondozásában. A sorozat a Mortal Kombat: Annihilation, vagyis a második mozifilm közvetlen folytatásának tekinthető, és a későbbi részekben nem egy utalást találhatunk benne az első, és kicsit a második film eseményeire is. Viszont pár dolog más a történet szerint, mint a mozikban, például sok ott látszólag meghalt szereplő visszatér majd, és a szereplőgárda is némileg megváltozott. A csapatot Liu Kang, Kitana, Sonya, Jax, Raiden, az Annihilationben felbukkant Sub-Zero, és két, addig csak a játékban látható karakter, Kurtis Stryker és Nightwolf alkotja, akik közösen igyekeznek szembeszállni az Annihilation eseményeit követően meggyengült Földi Birodalmat. Minden egyes epizód önálló történet, és szinte mindegyikben felbukkan egy-egy további, a játékokból ismerős karakter is.

01. epizód: Kombat Begins

Felirat letöltése

Liuék a kiborgok támadását próbálják visszaverni, ám Sektor és Cyrax csapatai alaposan megszorongatják őket. Szerencséjükre Sub-zero épp idejében bukkan fel, hogy segítsen nekik, ám a csapatban megoszlanak a vélemények arról, hogy megbízhatna-e a saját klánjának hátat fordító nindzsában. És az indulatok különösen feszültté válnak, amikor váratlan látogatók érkeznek a központba…

02. epizód: Sting of the Scorpion

Felirat letöltése

Scorpion visszatért egy egész sereg élőhalott kíséretében, és arra készül, hogy újdonsült hatalma segítségével egy megállíthatatlan hadat állítson fel magának. A Kiválasztottak közül pedig egyedül ősellensége, Sub-Zero öccsének és a Torna bajnokának, Liu Kangnek van esélye szembeszállni vele.

03. epizód: Acid tongue

Felirat letöltése

Szaurinok támadják meg a Földet, és a velük vívott harc során Jax műkarja súlyos károkat szenved, amitől komoly önbizalmi válságba kerül. Ez nem segít a csapatnak, akiknek nemsokára egy komoly shokan-invázióval kell szembenézniük, Jax pedig egyedül és a plusz ereje nélkül kénytelen az időközben eltűnt Sonya keresésére indulni.

04. epizód: Skin Deep

Felirat letöltése

Egy különös és titokzatos alak bukkan fel Kitana múltjából, aki igen hamar ellenszenvessé válik Liu szemében. Rain egy másik birodalomba hívja a Kiválasztottakat, hogy megakadályozzák Shao Kahn egyik tervét, ám a túloldalon nem egészen az vár a csapatra, amire számítottak. Szerencsére Raiden, mint mindig, most is akkor bukkan fel, amikor a legnagyobb szükség van rá.

05. epizód: Old Friends Never Die

Felirat letöltése

Sub-Zero beilleszkedése még mindig döcögősen alakul a nindzsa távolságtartása miatt. Így amikor egy nagyon régi ismerőse egyszer csak felbukkan a semmiből, ő egymaga indul, hogy találkozzon vele. Ám nem is számít arra, hogy nem csak a barátja, hanem a múltja is utolérte őt, annak teljes súlyával és vehemensségével.

06. epizód: Familiar Red

Felirat letöltése

Nightwolf több sürgős riasztást is érzékel a számítógépes rendszerben, ám a csapat hiába utazza be emiatt a fél bolygót, mindegyik vakriadónak bizonyul. A sámán azonban biztos benne, hogy valami folyik a háttérben, és misztikus erőihez fordulva egy furmányos csel, és egy halottnak hitt ellenség nyomaira bukkan.

07. epizód: Fall From Grace

Felirat letöltése

Sonya meggondolatlansága ezúttal visszacsap rá, amikor az önfejűsége miatt bajba sodorja az egyik csapattársát. Így amíg a többiek a megszállókat próbálják feltartani, ő kénytelen a felfüggesztését a központban tölteni. Ám a tétlenség nem tart sokáig, mert hívatlan vendégek érkeznek a főhadiszállásra, és egyedül Sonya képes már csak felvenni velük a harcot.

08. epizód: The Secret of Quan Chi

Felirat letöltése

Quan Chi első felbukkanása, bár az itteni változata némileg különbözik a játékokban megismerttől. Chi a Kiválasztottak egyik harcát kihasználva átoson egy elhagyatott és veszedelmes birodalomba, hogy egy onnan ellopott ereklye segítségével komoly bajba sodorja a Föld védelmezőit. Azoknak pedig versenyt kell futniuk az idővel, hogy mg azelőtt megszabaduljanak az átoktól, hogy az végezne velük… vagy ők egymással.

09. epizód: Resurrection

Felirat letöltése

Shao Kahn papjai egy új, ismeretlen eredetű mágikus tárgyra bukkannak, amelyről kiderítik, hogy hatalmas erőket képes elszabadítani, ha alkalmas kezekbe kerül. Azonban a császár erre legmegfelelőbb szolgája a korábbi Viadalok során életét vesztette, így elrendeli a feltámasztását, hogy aztán az ereklyét a kezébe adva az megfossza Raident majdnem minden erejétől, és halálos csapdába ejtse a földi bajnokokat.
(Megjegyzés: az epizód végén felbukkanó rejtélyes alaknak nincs köze a történethez, egy több különböző sorozaton átívelő sztorihoz tartozik, ami egy teljesen más animációs sorozatban zajlott le.)

10. epizód: Swords of Ilkan

Felirat letöltése

Kitana múltjának egyik régi ellensége visszatér, hogy bosszút álljon az elszenvedett sérelmekért. A Kiválasztottak megpróbálnak segíteni neki, de egyedül Sonya képes követni őt a megnyíló átjárón át. A két nő összefog hát, hogy megszerezzék a fegyvert, amivel van esélyük szembeszállni a támadóval, de közben még arra is marad idejük, hogy a csapat két egyedüli nőtagjaként megpróbáljanak közelebb kerülni egymáshoz, és kibeszélni az őket bántó gondokat.

11. epizód: Making Amends

Felirat letöltése

A Fekete Sárkány valami nagyra készül New York metróalagútjaiban, de a csapat képtelen a nyomukra akadni. Azonban Kabal, aki már jó ideje szemmel tartja a szervezetet, a segítségükre siet. Torz külseje és zavaros múltja miatt azonban Sonyán kívül senki se nagyon bízik benne, mégis ő válik a legvégén az egyetlen esélyükké az eddigi legveszedelmesebb fenyegetés elhárítására.

12. epizód: Abandoned

Felirat letöltése

Jax magánéleti okokra hivatkozva elhagyja a csapatot, a társa, Sonya viszont nem hajlandó egykönnyen beletörődni ebbe. Jax viszont megpróbál visszailleszkedni a köznapi világba a néhai nagyapja egyik ismerőse, Ruby segítségével, akiről azonban Kitana érdekes információkat fed fel…

13. epizód: Overthrown

Felirat letöltése

Hosszas előkészítés után Kitana hercegnőnek sikerül összegyűjtenie mindazokat, akik még szembe mernek szállni Shao Kahn uralmával, és hajlandóak is hadba vonulni a hercegnő mellett. Sőt, még a shokanok vezetője, Sheeva is az ügyük mellé áll. A császár azonban nem olyan felkészületlen, mint gondolták, és ő is mozgásba lendíti a saját terveit az ellene készülő trónfosztás megakadályozására.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta