Ajánló

Transformers vs G.I. Joe v1 01
Transformers

Transformers vs G.I. Joe v1 01

Hozzászólások

 • Vini 2019.10.16. 11:28
  Köszönöm szépen a rengeteg munkát, amit az egyes számok honosítására fordítasz. Sok éve még a Semic-es ...

  Bővebben...

   
 • dejko 2019.10.15. 19:28
  Sziasztok, erről nagyon lemaradtam ,menteni se tudtam, van valakinek egybe,és eltudná küldeni mailben ...

  Bővebben...

   
 • solymosgyu 2019.10.15. 15:55
  Ez így rossz. Máshogy kéne. Onanntol kéne kiadni ahonnan abbamaradt. a fordítás.

  Bővebben...

   
 • Micho 2019.10.15. 08:42
  A helyzet az, hogy egy adott honosítás sosem lehet előrébb való a nyomtatásban megjelenő képregénynél ...

  Bővebben...

   
 • grrrgo79 2019.10.14. 14:20
  Akinek program ajánló kell! Letöltésre pl: bulk image downloader Olvasásra pl: YACReader (Internetről ...

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 248 vendég és 10 tag böngészi

 • AmbrusAttila
 • babrafax
 • bercirobot2
 • Farek
 • Hiddenfremen
 • mergenc
 • mupet
 • pszabi74
 • ruggat
 • starwarsfan1113

Előző fejezet

Sub-Zero arra számított, hogy Quan Chi egy egész hadsereggel vár rá odabenn. Meglepődött, amikor a kitáruló kapu mögött mindössze egyetlen magányos őrt talált. Vagy nem számítottak arra, hogy túléli a hidat, vagy az épület valamely másik bejáratánál várták őt, mindenesetre komolyabb ellenállásba alig futott az erődítmény falai között. Jobban meggyűlt a gondja a folyosók kialakításával. Az egész erőd egyetlen összetett labirintusnak bizonyult, amit minden bizonnyal szándékosan alakítottak ki úgy, hogy összezavarja az illetéktelen behatolókat. Ez bizonyos mértékig Sub-Zero esetében is bevált.
Alapvetően egy célja volt, eljutni Quan Chiig, hogy visszaszerezze tőle az amulettet. Úgy okoskodott, hogy a varázsló minden bizonnyal az erődítmény felső részein tanyázik. Odakintről legalábbis úgy tűnt, hogy az épület két, fizikailag különálló részből tevődik össze, és a felső építményt csakis valamilyen odabenn található szerkezet segítségével lehet megközelíteni.
Sikerült rátalálnia erre a szerkezetre, ám annak működtetéséhez a harcos számára már egyáltalán nem meglepő módon három kulcs szükségeltetett. Amiket ráadásul az erődítmény különböző pontjain, egyszerre kellett használni. És Sub-Zero egyikkel sem rendelkezett.
A szerencse viszont ismét a pártfogásába vette. Miközben nesztelenül osont végig a folyosókon és kerülgette az őröket, megütötte a fülét egy beszélgetés. Innen tudta meg, hogy a portál aktiválásához szükséges három varázskulcs Quan Chi három személyi testőrénél, Kiánál, Jatakaa-nál és Sareenánál található, akik az erődítmény három megerősített termében szállásolták el magukat, több csapda mögött, hogy még jobban megnehezítsék a földi behatoló dolgát.
Így hát újabb folyosók és csapdák sora várt rá, ahogy lassan végigküzdötte magát az első szint végén található lakrészig. Az első testőr, Kia, egyedül tartózkodott odabenn, ráadásul láthatóan meglepte a harcos felbukkanása, mert még arra sem volt ideje, hogy felkapja az asztalon heverő fegyverét, Sub-Zero máris megtámadta őt. A meglepetés erejét kihasználva a földi hamar győzelmet aratott a testőr felett, akinek egy mozdulattal sikerült kitörnie a nyakát. Az első kulcsot pedig a nő ruhájának egyik zsebében találta.
A második terem a szint túlsó végén volt található, mégis, hogy eljusson oda, Sub-Zerónak két másik emeleten kellett átjutnia több liften keresztül, hála az erődítmény kusza kialakításának. Jatakaa már felkészülten várta őt, a jelek szerint valahogy eljutott hozzá társa halálának híre. A testőr ívelt pengéjű kardja sem bizonyult azonban megfelelő védelemnek a fagyharcos képességeivel szemben, aki addigra már ennél jóval veszedelmesebb ellenfeleket is legyőzött anélkül, hogy bármi komolyabb baja esett volna. Jatakaa a saját kardjának áldozatává vált, a kulcsa pedig Sub-Zeróhoz került.
Az utolsó kulcs megszerzésénél viszont valami fura dolog történt. Sareena esetében minden úgy indult, ahogy a két társnőjénél is. Sub-Zero a terembe lépve már harcra készen találta a nőt, aki két harci sarlót, vagyis kamát tartott a kezében. A harcuk is hasonlóan folyt le, mint Kia és Jataaka esetében, a nő nem bizonyult méltó ellenfélnek a harcos számára. Mégis, miután sikerült lefegyvereznie és a földre tepernie, és már azon volt, hogy bevigye a gyilkos csapást, Sub-Zero habozni kezdett. Volt valami a démonnőben, amit nem tudott magának megmagyarázni, egy kisugárzás, ami arra késztette, hogy visszafogja az öklét. Ráadásul az végig némán bámult a szemébe, mintha a tekintetével próbálná meg foglyul ejteni... vagy még inkább kifürkészni őt. Néhány pillanatig ebben a megfagyott csendéletben álltak, majd Sub-Zero lenyúlt, elvette Sareenától az utolsó kulcsot, szó nélkül felállt, hátat fordított, majd otthagyta a nőt, aki mindezt mozdulatlanul, némán nézte végig. Majd, miután a harcos távozott, egy darabig még nézte az immár üres folyosót a szobája előtt. Végül döntött és ő is kilépett az ajtón, hogy Sub-Zero után induljon.
A fagyharcos eközben már ismét a legfelső szinten állt, és éppen elhelyezte az utolsó kulcsot is a helyén. Amikor nem sokkal előtte az első emelvényhez érkezett, egy darabig tanácstalanul állt a helyén, hisz mindegyik kulcs teljesen egyformának tűnt, nem tudta, melyiket kell használnia. Ám akkor az egyik kulcs egyszerűen kiugrott a zsebéből, hogy magától a helyére kerüljön. Most, a harmadik alkalommal már nem is próbálkozott, hagyta, hogy a varázseszköz végezze a maga dolgát. Amint az a helyére került, vékony energiacsík izzott fel a három kulcs között, hogy aztán az utolsó felfelé fókuszálja azt. Sub-Zerót ekkor éles, sárga fény ölelte körül, majd a következő pillanatban azon kapta magát, hogy Quan Chi trónja előtt áll.

Következő fejezet

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta