Ajánló

Macskanő v3 22
DC Comics

Macskanő v3 22

Hozzászólások

 • Aldarion 2020.04.08. 15:09
  Ez kérlek egy nagyon jó kérdés, de ahhoz képest, hogy legalább 450 éves eléggé jól tartja magát...

  Bővebben...

   
 • Bran Galed 2020.04.08. 09:56
  Egy kis fan Service nem árt. Van eksün is... :) De hány éves Dejah egyáltalán? Jól tartja magát :)

  Bővebben...

   
 • HeirToGrievous 2020.04.03. 23:13
  Csak bele-bele olvastam, de mintha lezárták volna, a vége legalábbis ezt sugallja. Ha befejeztem a ...

  Bővebben...

   
 • Recsi 2020.04.03. 22:00
  A hagyaték II--t lezárták? Vagy csak abbahagyták?

  Bővebben...

   
 • Recsi 2020.04.03. 21:59
  Gondolom a cbz letöltésre gondolsz. Annak kell egy kis idő, amíg frissíti a tömörített verziót. Most ...

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 318 vendég és 10 tag böngészi

 • Aldarion
 • anominus
 • CaptainInch
 • cmiklos
 • Gabi
 • M.B.
 • Mohi01
 • papa002
 • Python70
 • tomyx20

Előző fejezet

Jaxre a csatornatisztító telepen egy kisebb seregre való bűnöző várt, ráadásul a legtöbbjüknél gépfegyverek voltak. És ha mindez nem lett volna elég a számára, a Fekete Sárkány emberei átállították a számítógépeket is, így szinte minden ajtó zárva volt Jax előtt. Habár az Alakulatnál az őrnagy kiképzést kapott számítógépes rendszerekből is, ő megmaradt a New Yorkban elsajátított szerelési módszernél, és egy nem túl finomkodó, implantátummal felerősített pofon kíséretében vette rá az ajtónyitó elektronikákat, hogy engedjék őt az útjára.
Ennek a módszernek egy komoly hátránya volt, mégpedig, hogy a dörömbölést a fémalagutakban szinte kilométerekre előre lehetett hallani, így Jax még csak nem is reménykedhetett a meglepetés erejében az ellenfeleivel szemben, akiknél továbbra is ott voltak a lőfegyvereik. Emiatt aztán csak komoly lövöldözések árán volt képes előrejutni, és a folyamatos fedezékkeresés csak még jobban hátráltatta a haladásban. Amikor meg nem lövöldöznie vagy verekednie kellett, akkor arra próbált meg rájönni, hogyan jusson át egy tisztítótartályokkal teli csarnok túloldalára. Arrafelé folytatódott volna az útja, ha a klántagok előtte nem állítják át az összes hidat úgy, hogy lehetetlen legyen a számára elérni őket.
Kénytelen volt egy kerülőúton lemászni a terem aljára, hogy ott aztán felkapaszkodjon egy irányítóemelvényre. Ott az egyik bűnözőnél talált kulcs segítségével életet lehelt a hidak vezérlőkonzoljába, amivel végre megfelelő pozícióba tudta állítani azokat. Innen már csak vissza kellett másznia a kiindulási pontjához, és végül folytathatta az útját, egyenesen bele Tasia várakozó katanáiba. Jax nem tudta, miért maradt hátra a nő, amikor biztos volt benne, hogy semmilyen személyes elszámolni valójuk nincs egymással, legfeljebb csak az, hogy ellentétes oldalon állnak. És tekintetbe véve, hogy Tasia a küzdelmük alatt egyetlen szót sem szólt, választ sem kapott a kérdésére. Különösen annak tükrében, hogy miután sikerült egy pofonnal kis híján kiütnie a nőt, az látván, hogy nincs esélye a sokkal erősebb férfi ellen, egyszerűen a lenti zavaros vízbe vetette magát, és többet nyomát se látták.
Jax leplezetlen döbbenettel szemlélte mindezt. Ebből csak Gemini üzenete rázta fel, aki örömmel közölte vele, hogy sikerült a menekülők nyomára bukkanniuk. Azok egy manhattani irodaépületben bukkantak fel újra, ami egy olyan vállalat székháza volt egyben, amit néhány napja az Alakulat is megfigyelés alatt tartott. A cég vezetője ugyanis Jarek volt, az egyik elfogott klánvezér. Az Alakulat úgy gyanította, a Fekete Sárkány a cégen át mossa tisztára a pénzét - amely gyakorlatra amúgy a szervezetnél jóformán alig akadt példa. A klán ugyanis sose aggódott különösebben amiatt, honnan származik a bevétele.
Mint kiderült, Jax alig pár száz méternyire volt csak az épülettől, a csatorna egyik kijárata egyenesen annak parkolóházába vezetett. Onnan már szinte egyenes út vezetett az épület felsőbb szintjeiig, leszámítva persze azt a több tucat fegyveres őrt, akik a számos zárt ajtót nyitó kulcskártyákat őrizték. De nem is ők okozták Jaxnek a legtöbb fejfájást, hanem az, hogy itt is kénytelen volt bejárni a fél épületet, mire sikerült elérnie, hogy feljuthasson a tetőre. Ugyanis az egyetlen oda vezető kapuban nem volt áram, amit csak a generátor beindításával tudott szolgáltatni, amihez azonban forró gőzre volt szüksége, amihez pedig fel kellett kutatnia a kazánház fémajtajának kulcsát, amit pedig az alagsori női zuhanyzó egyik szekrényében talált meg, miután sikerült rájönnie, hogy az épület főgépésze, akinek csak a vezetékneve volt a kazánházra írva, egy nő, nem pedig férfi.
Mindezek után abban a kétes kiváltságban részesült, hogy szembenézhetett a négy elfogott klánvezér legőrültebbikével, Jarekkel, aki kedvenc játékszereivel, két pillangókéssel fogadta. Jax hamar megtanította neki, hogy a kések nem sokat érnek a fémburkolatú karjai ellen, és legnagyobb örömére mindezt úgy érte el, hogy Jarek a verekedésük végén eszméletén maradt. Jax némi rábeszélő verés segítségével kiszedte belőle, hogy Kano már elhagyta az épületet a céges helikopterrel, és magával vitte Tremort is. Némi győzködés után hozzátette, hogy az úti céljuk Sinkiang, további rábeszélés hatására pedig felfedte, hogy ez a Sinkiang egy ősi, elfeledett város, amire nemrég talált csak rá néhány régész Kína északnyugati csücskében. Arra már nem akart vagy nem tudott válaszolni, hogy mit akar Kano ott, de legalább a pontos helyét meg tudta adni.

Következő fejezet

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta