Ajánló

Tarot 51
Erotika

Tarot 51

Hozzászólások

 • kardigan 2020.01.20. 09:00
  Sziasztok! a Semic féle Superman-nak lesz folytatása a Múzeumban? A többi szám is feltöltésre kerül?

  Bővebben...

   
 • Vini 2020.01.14. 19:04
  Fantasztikus ez az oldal és a mögötte álló csapat! Köszönöm az önzetlen munkátokat! Boldog Új Évet ...

  Bővebben...

   
 • Bran Galed 2020.01.05. 22:03
  A Superman a Batmannel összevont részek benne lesznek? Régi idők! :( Emléxem megvolt az Agykeselyűs rész!

  Bővebben...

   
 • grrrgo79 2020.01.05. 00:31
  BUÉK és köszi a mostani és a karácsonyi képregény dömpinget is! Nagyok vagytok!

  Bővebben...

   
 • Micho 2020.01.04. 17:13
  Na most törlöm le az összes Geena Davis videokazettámat 8)

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 212 vendég és 4 tag böngészi

 • beranandi
 • coni
 • gliskard
 • Mohi01

Előző fejezet

Első fejezet: A visszatérés

Shao Kahn vereséget szenvedett, a Külső Világ egykori hatalma semmivé foszlott. Sindel királynő, Kitana hercegnő és Jade sikeresen elválasztotta Édeniát a császár birodalmától és megkezdték annak újjáépítését. Kahnnak ezzel odalett a legértékesebb tartománya mind nyersanyag- mind létszám-utánpótlási szempontból. És mivel a Halálos Viadalt végleg elvesztette, még legalább egy egész emberöltőig nem támadhatott rá a Földre. Az egykor hatalmas császár birodalmának vége volt. Csak egy maroknyi sereg maradt a parancsnoksága alatt, amit az újonnan kinevezett tábornok, Kano vezetett.
Mivel a Külső Világ ezzel teljesen kikerült a képből, az egykori Idősebb Isten, Shinnok úgy döntött, hogy véget vet évmilliók óta tartó száműzetésének, visszatér a birodalmakba és bosszút áll azokon, akik bebörtönözték őt: az isteneken.
De először is egy szilárd bázis kellett neki az Árnybirodalmon kívül. Akárcsak egykoron Shao Kahn, ő is Édeniát szemelte ki erre a célra. Mivel azonban az édeniaiak jelentős mágikus hatalommal bírtak, és a birodalomnak már akkor sikerült alaposan megerősítenie a védelmét, Shinnok nem tudta volna egymaga lerohanni, márpedig a gyorsaság fontos volt a számára. Úgy kellett megkaparintania a birodalmat, hogy az Idősebb Isteneknek ne lehessen idejük reagálnia rá és ismét szembeszállni vele. De Shinnok nem jutott volna el ilyen messzire az Árnybirodalomban sem, ha nem lett volna mindig mindenre egy terve.
Legelőször is egy hadsereg kellett neki, egy sereg, amivel képes volt megtartani Édeniát, miután elfoglalta azt. Erre a feladatra remekül megfelelt neki a Külső Világban vándorló tarkata horda, amit Baraka vezetett. A faj kegyetlen harcmodoráról és vérszomjáról volt ismert, ráadásul Baraka még mindig gyűlölte Kitanát, aki még régebben megölte a szeretőjét. Shinnok ezért elküldte első emberét, Quan Chit, hogy beszélje rá Barakát a csatlakozásra. A nekromantának nem kellett sokat győzködnie a tarkatákat, azok régóta vágytak már a harcra. Készségesen csatlakoztak Shinnok csapatához.
A hadserege már megvolt, már csak be kellett jutnia valahogy Édeniába. Lehetőleg észrevétlenül, hogy belülről, meglepetésszerűen támadhasson. Ehhez magától egy édeniaitól kapott segítséget. Az egyik édeniai nagykövet lánya, Tanya, már évekkel ezelőtt Shinnokot szolgálta titokban. Akkor találkoztak, amikor Tanya elkezdett érdeklődni a mágia iránt még Shao Kahn udvarában, és egyszer véletlenül utat nyitott magának az Árnybirodalomba. Shinnok segített neki kiaknázni mágikus erejét, Tanya pedig urául fogadta őt. Mikor Édenia különvált a Külső Világtól, Tanya a családjával együtt visszakerült egykori hazájába. Apja egy régi diplomatacsaládból származott, az újjáalakult királyságban is ezt a tisztséget vette fel. Tanya folytatta a családi hagyományokat, ő lett a királyság egyik ifjú nagykövete. Ezt a pozíciót használta ki, hogy segítsen Shinnoknak.

Következő fejezet

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta