Ajánló

Menthetetlen 03
Akció képregények

Menthetetlen 03

Hozzászólások

 • Bran Galed 2021.05.10. 10:35
  Ez a rész a keleti partinál hányadik szám? Úgy kábé!

  Bővebben...

   
 • avengers 2021.05.09. 20:34
  Remek volt

  Bővebben...

   
 • roberto 2021.05.09. 19:42
  Ez nem semmi, két test eggyé olvad össze, valószínűleg a két eltérő szellemiség is egyesül egy ...

  Bővebben...

   
 • Bran Galed 2021.05.09. 19:31
  Jó rész! Kösz a honosítást!!

  Bővebben...

   
 • guitarGuy 2021.05.08. 22:04
  Óriási sztori. Alig várom a folytatást. :)

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 655 vendég és 3 tag böngészi

 • AmbrusAttila
 • Zotyababy

Előző fejezet

Második fejezet: A Lin Kuei

Shujinko az edzés öt éve alatt egyszer sem látta viszont Damashit. Egy nap aztán, amikor épp mestere elveszett nyakbavalóját, a Harcosok Medálját kutatta, a jelenés minden figyelmeztetés nélkül felbukkant előtte, és megdorgálta, amiért még neki se kezdett a rá bízott feladatnak. Shujinko elnézést kért tőle, és megígérte a gömbnek, hogy amint visszajuttatja a medált a mesterének, rögtön útnak indul. AZ azonban azt javasolta neki, hogy a medál segítségével keresse fel az egyik közeli nindzsaklán helyeik által is jól ismert központját, és próbáljon bebocsátást nyerni a medál segítségével. Damashi szerint Shujinko ezáltal még közelebb kerülhetett úti célja eléréséhez. Az ifjú megfogadta segítője tanácsát, és otthagyta Chót, majd jelentkezett a klánnál, a bizonyos körökben messze földön híres Lin Kuei-nél. A klán természetesen nem akart befogadni semmiféle jöttmentet, de a Harcosok Medálja még őket is meggyőzte, hogy tegyenek egy próbát az ifjúval. A templomukban a klán legerősebb harcosa, a legendás Sub-Zero várta őt. Egy rövid harc után, amely az újonnan érkező próbája is volt egyben, Sub-Zero alkalmasnak találta Shujinkót arra, hogy próbára tegyék őt a klán színeiben egy valódi küldetésben is.
Shujinko első feladata az volt, hogy tisztítsa meg a Lin Kuei-hez közeli falu határát az ott ólálkodó Shirai Ryu-tagoktól. A feladat elsőre könnyűnek tűnt az ifjú harcos számára, hisz a rövid próbatétel alatt sikerült Sub-Zero tudását, köztük legnagyobb meglepetésére egy bizonyos szintig még a fagyasztóképességét is magáévá tennie, de amikor ráakadt a rivális nindzsaklán tagjaira, még ő is szorult helyzetbe került, ám új tudása segítségével végül győzelmet aratott a sárga egyenruhás nindzsák felett, és mellé még újabb technikákra is szert tett. A meglepett harcosok végül inkább úgy döntöttek, egy időre elhagyják a környéket. Tartottak attól, hogy ha egyetlen Lin Kuei-harcos ilyesmikre képes, mi történne velük, ha egy egész csoporttal futnának össze...
A sikeres próba után Shujinko azt a feladatot kapta, hogy segítsen pár leendő klántársának a klán templomába szállítani egy nemrég felfedezett, furcsa, nagy hatalmú, rejtélyes, ősi ereklyét. A megbeszélt helyen azonban Shujinko csak a nindzsák holttesteit találta jó pár ismeretlen társaságában. Legyőzte az idegeneket, akikre mind egy vörös sárkány volt tetoválva, majd kézbe vette a titokzatos tárgyat. Amint megérintette, megjelent előtte Damashi. Közölte vele, hogy bár nem szándékosan, de sikerült megszereznie az egyik Kamidogut, majd egy villanást követően Shujinko a fénygömb és az ereklye társaságában a Nexusban, a birodalmak csomópontjában találta magát. Itt elhelyezte az első ereklyét az ott található oltáron, mire feltárult előtte az Árnybirodalom kapuja. Damashi javaslatára átlépett azon.

Következő fejezet

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta