Ajánló

A Mars hadura 08
Sci-fi

A Mars hadura 08

Hozzászólások

 • Aldarion 2020.11.23. 10:52
  Nem is tudom. De tényleg, fogalmam sincs... :D

  Bővebben...

   
 • Recsi 2020.11.23. 07:09
  Vajon miért? :)

  Bővebben...

   
 • Aldarion 2020.11.22. 20:33
  Szeretném, de most nem rajtam múlik a dolog. Tyrant az utóbbi időben kicsit elfoglalt, így nem biztos ...

  Bővebben...

   
 • xeraph 2020.11.22. 20:31
  A "Qui Gonn & Obi-Wan - Last Stand on Ord Mantell" már fent van itt, a HálóZsákon, "Qui Gonn és Obi-Wan ...

  Bővebben...

   
 • babrafax 2020.11.22. 19:00
  Helló Aldirion, köszi az újabb Mars honosításért! Nálam nagy kedvenc. Az összes magyarhonban megjelent ...

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 511 vendég és 2 tag böngészi

 • pepea
 • tibimen

Bo' Rai Cho

 

bo_rai_cho

Kor: 130 év
Magasság: 181 cm
Súly: 136 kg
Származási hely: Külső Világ
Faj: Külső világi
Küzdőstílus: Részeges boksz
Mi Zong
  Szumó
Fegyverek: Dzsúdzsucu
Alakító színészek: nincs

 Története:

Bo' Rai Cho a Külső Világban született. Egész életében ellenezte a császár uralmát, de nem  tudott nyíltan szembeszállni vele, így a Halálos Viadalokat választotta ki a Shao Kahn elleni harca eszközéül. Külső világiként azonban az uralkodó oldalán vehetett volna csak részt a Tornákon, ezért inkább titokban átszökött a Földi Birodalomba, és ott Kína egyik félreeső vidékén telepedett le, hogy az embereket a Külső Világ harcstílusaira oktassa. Idővel egy egész iskolakomplexumot sikerült felépítenie, ami meglehetősen nagy hírnévre tett szert a tartományon belül, és sokan megfordultak nála azok közül, akik később részt akartak venni a Halálos Viadalon. Ugyanekkor szokott rá Cho a földi rizspálinkára is, aminek köszönhetően kialakította a maga sajátságos küzdőstílusát, a részeges bokszot. Ám ugyanakkor az iszákossága sokszor a tanítás rovására is ment, ahogy azt az egyik kiemelt tanítványa, Shujinko is megtapasztalta, amikor Cho mester személyesen vette gondjaiba a fiút.
Amikor a Föld elleni külső világi támadást követően tíz évvel Kung Lao felkereste őt, hogy közölje vele Liu Kang halálának hírét, Cho mester évtizedek után először úgy határozott, hogy aktív szerepet vállal a Föld védelmében. Megtanította Kung Laót és a vele érkezett Kitanát pár titkos technikára, majd a földiektől függetlenül visszatért a Külső Világba, ám a Kiválasztottakkal ellentétben a háttérből figyelte a Halálos Szövetség tevékenységeit azok központjában, Sun Do falvában. Itt ismerkedett meg Li Mei-jel, aki a faluja védelmében elvállalta, hogy részt vesz a Szövetség harcművészeti tornáján, ám amikor megnyerte azt, a varázslók a lelkét egy Sárkánykatona testébe akarták helyezni. Bo' Rai Cho ekkor lépett közbe, és sajátságos harcstílusa segítségével szétszórta az ellenséget és kimenekítette Li Mei-t a Szövetség karmaiból, majd egy közeli barlangban addig ápolta a lányt, amíg az teljesen fel nem épült. Időközben visszatért Onaga, a Sárkánykirály is, de ők ketten nagyrészt kimaradtak az általa indított háború eseményeiből. Később pedig a többi harcossal együtt ők is elutaztak Édeniába, hogy kiderítsék, mi az, ami odavonzza a Fény és a Sötétség erőinek legtöbbjét.

Mortal Kombat Armageddonos befejezése:

Miután Cho legyőzi Blaze-t és átjárja őt az isteni energia, egy villanást követően az Ürességben találja magát az Idősebb Istenek színe előtt, akik megbízzák azzal, hogy vállalja el a Külső Világ védőistenének szerepét. Bo' Rai Cho igent mond nekik.

 

Ismert kivégzések:

Hasasugrás (MK:DA): Cho egy hatalmas hasassal agyonlapítja az ellenfelét, majd a biztonság kedvéért pattan egyet a maradványokon.

Lángnyelő (MK:D): Cho meggyújt egy öngyújtót, meghúzza jól a palackját, majd az italt a lángon keresztül az ellenfelére fújja, aki ettől szénné ég.

Lángszóró (MK:D): Cho meggyújt egy öngyújtót, majd megfordul, a hátsó fertályához tartja és elengedi magát. A kitörő gázfelhő meggyullad és lángba burkolja az ellenfelet. Cho eztán kuncogva kiegyenesedik.

Egyéb:

Lufi-kiri (MK:D): Cho elkezdi hatalmasra fújni magát addig, míg fel nem robban.

 

Érdekességek:

 • A Bo’ Rai Cho név a spanyol borracho szó elferdítése, jelentése: „részeg”.
 • A Conquest c. sorozatban volt egy Cho mester nevű karakter, ő szolgáltatta az alapot Bo’ Rai Cho-hoz.
 • A karakter fogadtatása elég vegyes volt. Egyrészt sokan örültek, hogy nem egy újabb tökéletes alakkal bíró harcost kaptak, továbbá, hogy Cho hibátlanul illik a részeges mester szerepére; mások azonban túl komolytalannak tartják őt a sorozatban.
 • A Deadly Alliance-ban Cho még csak egy középszerű figura, de a Deception-ben már az egyik legerősebb karakter.
 • A stáb egyik latin származású tagja, egy karaktertervező, Herman Sanchez szólaltatja meg őt a játékokban.
 • Ed Boon azért alkottatta őt, mert még egyetlen kövér figura sem volt a sorozatban, és mert akart egy olyan szereplőt, aki megfelelne a tanár szerepének.
 • Cho hivatalos karakterlapja szerint ő és Baraka régóta ősellenségek, habár magában a játékok történetében erre jóformán nincs is utalás.
 • Bo' Rai Cho egy hánytatószer, a Peptic Thunder nevű ital hivatalos reklámarca a játék világában.
 • Cho kedvenc itala a szaké, a japán rizsbor. Állítása szerint a Külső Világ egyetlen itala sem fogható hozzá. Ennek ellenére különös módon mégis Kínában telepedett le.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta