Ajánló

Góliát 03 (Semic)
Ifjúsági részleg

Góliát 03 (Semic)

Hozzászólások

 • Tekagi 2020.12.02. 19:54
  Kár érte

  Bővebben...

   
 • Bran Galed 2020.12.01. 18:49
  Figyelj: az erő vele van. Tuti :)

  Bővebben...

   
 • Sepi 2020.12.01. 06:25
  :D :D Ha előbb nem, karácsonykor biztos. ;)

  Bővebben...

   
 • Sepi 2020.12.01. 06:24
  Nagyon úgy néz ki, hogy igen.

  Bővebben...

   
 • Tekagi 2020.11.30. 06:36
  Szép napot, érdeklődnék Menthetetlen cimű képregény befulladt?

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 381 vendég és 10 tag böngészi

 • butcher77
 • DONNIE71
 • galaxy
 • Manonn
 • meletor
 • Mókás
 • Oley
 • SwitcX
 • tokodiattila17
 • tyaptyap

Hotaru

 

hotaru

Kor: Ismeretlen
Magasság: 198 cm
Súly: 98 kg (páncéllal együtt 104 kg)
Származási hely: Rendbirodalom
Faj: Szeidó
Küzdőstílus: Ba Shan Fan
  Pi Gua
Fegyverek: Naginata
 
Alakító színészek: nincs

 Története:

Hotaru a Rend Birodalmában született, és mint ilyen, nem nevezhető se jónak, se gonosznak. Életét arra tette fel, hogy terjessze a Rendet mindenhol ,ahol csak lehet, legyen az a saját szülővilága vagy egy másik birodalom. A Rendbirodalmi Gárda tagjaként ő is részt vett egyszer egy titkos akcióban a Káoszbirodalomban, melyben a Gárda megpróbálta szabályozni a Káoszbirodalom legnagyobb folyamát, amit a helyiek az egyik legszentebb helyükként tiszteltek, hogy ezzel is aláássák a káoszbirodalmiak morálját. A tervet azonban tönkretette egy földi ember, akinek sikerült legyőznie mind a négy oda kirendelt gárdistát, köztük Hotarut is, ráadásul mindegyikük nyakába egy Káoszamulettet rakott, amitől Hotaru három társa átállt az ellenségükhöz. Ő maga ellen tudott állni a medálnak, de az így is kitörölte szinte minden emlékét az esettel kapcsolatban. Így amikor később ugyanez a földi, egy bizonyos Shujinko azzal kereste fel őt az otthonában, hogy a Külső Világ egyik városának katonai segítségre van szüksége a tarkatákkal szemben, Hotaru nem gyanakodott az ismeretlenre, de ahhoz már ragaszkodott, hogy az lépjen be a Gárdába.
Az idegen azért jött neki kapóra, mert akkoriban igen heves lázadások törtek ki Szeidóban, amit egy egykori gárdista, Darrius robbantott ki. Darrius szinte minden gárdistát ismert a fővárosból, így Shujinko, egy ismeretlen arc remek alkalmat nyújtott Hotaru számára, hogy megkörnyékeztesse vele a lázadót. Legnagyobb meglepetésére azonban az rögtön feladta magát a földinek és visszakísértette magát a Gárda központjába. Mielőtt viszont elítéltethette volna, Hotaru az ígéretéhez híven átment a Külső Világba és segített elkergetni Lei Chen lakosainak a tarkatákat. Ám amikor a Rend nevében Szeidónak követelte a várost, annak elöljárója megtagadta a kérését, ezért Hotaru eltávolította őt és maga vette át az irányítást a város felett. Emiatt csak később tudott visszatérni a birodalmába, ahol aztán értesült róla, hogy Darrius átejtette őket és kitört a fogdából, közben pedig sikerült kirabolnia a Gárda központját és megölnie több gárdistát is. Ezen kívül a földinek is nyoma veszett, amiből Hotaru arra a következtetésre jutott, hogy az összejátszott az árulóval. Ezért amikor Shujinko évekkel később ismét megjelent Szeidóban, Hotaru azon nyomban letartóztattatta majd börtönbe vetette.
Ám időközben az évek múlásával lassan csillapodó lázadás újult erővel tört ki, emiatt Hotaru megfeledkezett a földiről, és ez így is maradt évekig, amikor egyszer csak annak sikerült megszöknie. Hotaru megpróbálta az útját állni, ám az legyőzte őt. És Hotarunak nem volt ideje sem követnie őt, mert őt jelölték ki arra, hogy vegye fel a kapcsolatot a feltámadt Sárkánykirállyal, akinek visszatérésében Szeidó vezetősége remek alkalmat látott arra, hogy Shao Kahn kaotikus uralma után segítsenek Onagának ismét elterjeszteni a rendet azáltal, hogy megszilárdítják a hatalmát a Külső Világban.
Onaga nem utasította el Hotarut, de nem is bízott meg benne annyira, hogy maga mellett tartsa. Helyette egy csapat tarkatával együtt azt kérte tőle, hogy szerezze meg a Sárkánymedált, ami egy másik földi, Sub-Zero tulajdonában volt, aki akkoriban az Élő Erdő túloldalán, egy fagyos romváros mellett volt található. Hotaru a remélt szövetség érdekében elfogadta a megbízást, ám az odafelé vezető út alatt szándékosan elszökött a tarkata kísérőitől, mert nem bízott meg bennük. Egyedül akart szembenézni Sub-Zeróval, azonban nem számított arra, hogy annak akad majd egy kísérője is Kenshi személyében. A kardforgatónak sikerült meglepnie őt, amikor Hotaru Sub-Zeróra támadt volna, és a páros alaposan helybenhagyta a gárdistát, majd ott hagyták őt összeverve az Élő Erdőben.

Hogy pontosan miként került ezek után Hotaru az Armagddon csatájába, még nem ismert. Mindenesetre az biztos, hogy a Sötétség erőinek oldalán vett részt benne.

Mortal Kombat Armageddonos befejezése:

Blaze energiáinak segítségével Hotaru lénye átalakul magává a nyers, színtiszta Renddé, és újdonsült hatalma segítségével átrendezi az összes birodalmat azok alapjaitól kezdve egy szervezett, tökéletes rendbe. Havikot, ősellenségét pedig, aki minden lénnyel együtt immár a Rend elkötelezett hívévé vált, megteszi jobbkezének.

 

Ismert kivégzések:

Letámadás (MK:D): Hotaru megragadja az ellenfelet a lábainál, majd kétszer a földhöz csapja. Ezután keresztülvonszolja a padlón félkörben, megragadja a fejét, és utoljára olyan erővel vágja a földhöz, hogy az áldozat darabokra hullik.

Szemlélettágítás (MK:D): Hotaru letérdelteti maga előtt az áldozatot, majd kitöri a nyakát. Ezután folytatja a mozdulatot addig, míg az ellenfél feje pontosan hátrafelé nem néz.

Egyéb:

Önfilézés (MK:D): Hotaru az idősebb Sub-Zero régi kivégzését alkalmazza önmagán: megfogja a saját fejét, és letépi azt a gerincoszlopával együtt.

 

Érdekességek:

 • Hotaru neve japánul „szitakötőt” jelent. A páncélja is a rovar kitinpáncéljára hasonlít, sok mozdulata is megfeleltethető a névnek, mivel meglehetősen légies harcmodora van.
 • Akárcsak Reiko esetében is, Hotaru neve is női név - annak ellenére, hogy Reiko és Hotaru is férfi karakterek.
 • Hotaru a Deception idején tábornoki rangban szolgált a Rendbirodalmi Gárdában.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta