Hozzászólások

 • zonbat 2019.12.02. 20:33
  Köszönöm ,hogy fordítjátok köszönöm a munkátokat nagyon várom a következő adagot! :D A KOTOR események ...

  Bővebben...

   
 • Bran Galed 2019.12.01. 07:34
  Szerintem Agatha a létező legegyszerűbb megoldást választotta. Ha a cselszövő sikerrel jár, azt hiszem ...

  Bővebben...

   
 • HeirToGrievous 2019.11.30. 15:23
  Menj fel a fórumra, és ott küldj egy privát üzenetet.

  Bővebben...

   
 • King80 2019.11.30. 14:57
  Igen. Lefordítottam egy képregényt, amit át kellene nézni, mert van pár kifejezés, amit nem tudok ...

  Bővebben...

   
 • HeirToGrievous 2019.11.30. 13:58
  Angolról magyarra?

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 296 vendég és 0 tag böngészi

Kira


kira

Kor: 29 év
Magasság: 165 cm
Súly: 55 kg
Származási hely: Földi Birodalom
Faj: Ember
Küzdőstílus: Xing Yi
  Yuan Yang
Kenpó
Fegyverek: Sárkányfog-kések
 
Alakító színészek: nincs

 Története:

Kira éppen Afganisztánban próbált volna némi jövedelemhez jutni azzal, hogy fegyvereket adott el a tálib lázadóknak, amikor az egyik üzlet során az afgánok vezetője egy hirtelen mozdulattal lekapta a fejéről a kendőt, és felfedte, hogy Kira egy nő. A dühödt lázadók megpróbáltak végezni vele, amiért Kira becsapta őket, de ő a kései segítségével utat vágott magának közöttük, míg végül ő  maradt az egyetlen, aki élve kijutott az átadás helyszínének kiszemelt barlangból.
A kijáratnál két alak várt rá. Kira majdnem rájuk támadt, amikor az egyikük, egy fémálarcot viselő kilépett és megkérdezte tőle, van-e kedve csatlakozni a Fekete Sárkányhoz. Kira először nem hitt neki, mivel úgy tudta, a szervezetet az amerikaiak végleg feloszlatták, Kabal azonban garantálta neki, hogy igazat mond, a nő pedig úgy vélte, ennyi kockázatot még vállalhat, így elfogadta az ajánlatot. Kabal ekkor bemutatta őt ideiglenes társuknak, Haviknak.
A hármas ezután Amerikába utazott, ahol egy rendőrkapitányságról kiszabadították Kabal második jelöltjét, Kobrát, hogy aztán a kis csapat Havik tanácsára átmenjen a Külső Világba, ahol Kabal próbára szándékozott tenni a két újonc képességeit.
Bár több küzdelem is várt rájuk a túloldalon, se Havik, se Kabal nem volt elégedett, amikor megtudták, hogy a célpontjukat, a Sárkánykirályt már megölte valaki, mire ők a közelébe férkőzhetek volna. Kabal ezért otthagyta Havikot és visszatért Kiráékkal együtt a Földre, ahol tovább folytatta a szervezet újjáépítését.
Néhány hónappal később Kira a Fekete Sárkány addig összegyűjtött tagjaival együtt Dél-Amerikába utazott, hogy megszerezzenek egy értékes ereklyét. Kabal ott egy híd őrzésével bízta meg őt Kobrával együtt. A páros azonban szembekerült Tavennel, aki könnyűszerrel legyőzte Kobrát. Kira látván a küzdelmüket, sorsára hagyta a társát, visszafutott Kabalhoz, akit szintén eszméletlenül talált a táborukban. Miután a főnöke magához tért, együtt mentek vissza Kobráért. A híd túloldalán ekkor látták meg a Tekunin és a Különleges Alakulat között kibontakozó csatát. Mivel Kabal nem akart belefolyni, ezért fogta őket, és elutazott velük Édeniába, hogy együtt vegyenek részt az Armageddon csatájában.

Mortal Kombat Armageddonos befejezése:

Kira elnyeri az isteni hatalmat, amit legelőször is arra használ, hogy feltámassza a csata során elesett Kobrát. Az azonban, amint eszméletre tér és megérzi a mérhetetlen hatalmat, erővel tartja fenn a kialakult kapcsolatot, felmászik Kirához, és megöli a nőt, majd elveszi az erejét. Kobra a legkevésbé sem érez lelkiismeret-furdalást a tette miatt, mivel szerinte Kira jobban tette volna, ha holtan hagyja őt.

 

Ismert kivégzések:

Földhöz ragasztás (MK:D): Kira a késeit az ellenfél lábfejébe szúrja, a földhöz szögezve őt, majd megragadja a derekánál fogva, és letépi a felsőtestét.

Torokmetszés (MK:D): Kira először az ellenfele torkát, majd fordulatból olyan erősen rúgja meg, hogy az áldozat a képernyő távoli végébe repül.

Egyéb:

Ön-vesevizsgálat (MK:D): Kira a késeit a saját veséibe szúrja, majd holtan összeesik.

 

Érdekességek:

 • A neve japánul gyilkost jelent. (Igen, mint a Death Note-ban.)
 • Kira egész világnézete a lehető legnagyobb káosz és a tökéletes anarchia keltésén alapszik. Nem csoda, hogy Havik őt szemelte ki elsőkét Kabal számára. Ennek ellenére különös módon Kira jelleme szokatlan nyugodtságról és higgadtságról tesz tanúbizonyságot.
 • Kira mozdulatai a Deadly Alliance Kanójának és Sonyájának ötvözetei. Kanótól a késeket és a Xing Yi stílust, míg Sonyától a kenpót és a Halálcsók különleges mozdulatot örökölte.
 • Egyetlen saját mozdulata egy alacsonyan szálló energiagömb idézése.
 • A vázlatok alapján kiderül, hogy Kira eredetileg színesbőrű lett volna.
 • A deceptionös biográfiáját tartalmazó kártya nem volt része a játék csomagolásának, és a későbbi gyűjtői verzióban sem volt megtalálható. Utólag tették csak ki a Midway honlapjára.
 • A Deception Konquest módjában őt lehet talán a legnehezebben megtalálni, hogy a játékos tanulhasson tőle.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta