Hírek
Ki ez a csaj?
Letöltés
Fórum 

2009.02.18. (szerda) -Sepi

Sziasztok. Az oldal karbantartása miatt most pár napig nem lesznek elérhetőek a képregények. Ne aggódjatok, nem szüntünk meg, csak kisebb átalakításon esik át az oldal, és ez most a képregényeket is érinti. Legyetek türelemmel, hamarosan ismét elérhető lesz a HálóZsák tartalma. Addig is nyugodtan használjátok a fórumot.

Üdv:
Hzs Team.

2009.02.01. (vasárnap) -dr samson

Halihó mindenkinek! Eltelt a január, vége van a mi kis "vakációnknak", és mint az ígértem, február 1-jén itt a 2009-es év első hivatalos Hálózsák frissítése (a Kingdome Come dologba most ne menjünk bele). Viszont sajnos a mondandómat rögtön azzal kell kezdenem, hogy van egy , meg egy rossz hírem. A jó hír az, hogy ma lesz frissítés, a rossz viszont az, hogy ezután sajnos még két-három hét türelmet kell majd kérnem tőletek, mivel kisebb technikai gondjaink adódtak, amiket orvosolnunk kell. Remélem, megértitek ezt a kis kényszerszünetet.
Na, de ne szomorkodjunk, hanem nézzük azt, hogy mit halásztam ki nektek mára a feneketlen Hálózsákból!

Kezdésnek itt van mindjárt egy kis különlegesség. Ami nem más, mint az Unlimited Access 01. száma! Gondolom, sokan emlékeztetek még az oldalon is fellelhető Marvel vs DC képregényre, vagy az All Access című sztorira. Nos, ez annak a folytatása! És már rögtön az első részben lesz itt minden, csak győzzétek kapkodni a fejeteket: Pókember, Wonder Woman, a Zöld Lámpás, Hulk, Jonah Hex, a Szuperhősök Légiója és még sorolhatnám! Ki ne hagyjátok ezt a fergeteges első számot!
De mivel hűek vagyunk a szokásokhoz, ezért csak az első részt olvashatjátok majd nálunk! A másodikat a Chronopolison kell majd keresnetek, a harmadikat Nitrónál, míg a negyediket a NewGen oldalán!
Ja, és hogy ki követte el a honosítást? Nos, a HZs talán egyik legösszeszokottabb párosa, én és Sepi!

Na de ha már lúd, akkor legyen kövér, és akkor nehogy már csak egy új sorozatot kezdjen el az ember egy nap! Pontosan eme megfontolásból tovább folytatjuk az ajtóink nyitogatását a DC Univerzum felé, és ennek következtében az idei évben behatóbban is megismerkedhettek a Macskanő kalandjaival! Kezdésnek mindjárt itt is van a Macskanő vol3 44. száma, amiben Selina Hush-sal üzletel. És hát maradjunk annyiban, hogy nem biztos, hogy ez volt élete legjobb döntéseinek egyike.
Aki pedig majd folyamatosan szolgáltatja nektek a Macskanő kalandjait, az nem más, mint talgaby, az első szám is az ő érdeme!

A mai harmadik versenyzőnk nem új sorozat vagy mini, de már jó régen vár a folytatásra, annyi szent. Szóval, a Transformers rajongók legnagyobb örömére itt van most nektek a Transformers vs G.I.Joe 04. száma! Az időpont 1939, és a Joe-k az Autobotokkal szövetkezve igyekeznek előrenyomulni, hogy megállítsák a Kobrát és Álca szövetségeseit. Nincs könnyű dolguk, hiszen a soraikat egy Zartan nevű kém tizedeli, a főerők útját pedig Görgető rombolja le. De lesz itt még akció, hiszen feltűnik a színen egy-két óriásrobot, valamint a két ellentétes oldalon álló nindzsa, Kígyószem és Viharárny párharca is a végéhez közelít. Mindez és még sok más, Üstökös és Blixxxa honosításában.

És hát ennyi lenne mára. A technikai gondjaink miatt ez most csak ilyen kisebb frissítésre sikeredett. De fel a fejjel, mert ígérem, hogy pár hét és minden visszatér majd a rendes kerékvágásba! Addig is fórumozzatok sokat és legyetek jók, ha tudtok!


Jó olvasást kívánunk
Hzs Team.


2009.01.23. (péntek) -dr samson

Üdvözletem, emberek. Tudom, tudom, arról volt szó, hogy januárban pihenünk, és nincs frissítés. Hát, több nem is lesz, csak ez az egy. Mert hát, tudjátok, hogy megy ez: ember tervez, talgaby végez.
És nem hiába emlegetem már itt az elején talgabyt. Mert azt a projektet, amit most átnyújtunk nektek, ő hozta össze az elmúlt 1 év alatt, és eleve úgy terveztük, hogy majd valamikor a téli szünet alatt rakjuk ki. Mert ez egy olyan képregény, amit nem lehet csak úgy besüllyeszteni valamelyik hétvégi frissítésbe. Ez egy olyan képregény, amit mindenkinek olvasnia kell, legalább egyszer. Akár szereti a DC univerzumát, akár nem. És ez a képregény bizony nem más, mint a Kingdome Come. Egy zseniális mestermunka, amit nyugodtan tekinthetünk akár a Marvels "ikertestvérének" is. De azt hiszem, fölösleges is tovább szaporítanom a szót. Inkább spuri mindenkinek és olvassa el ezt a kihagyhatatlan képregényt!
Még csak annyit, hogy a fordítást Nihil készítette el nekünk, a beírást talgaby végezte el, míg a grafikai előkészítés Kendra érdeme!

(Ja, és még annyit, hogy előreláthatólag legközelebb február 1-jén jelentkezünk!)


Jó olvasást kívánunk
Hzs Team.


2008 második félév hírei

2008 első félév hírei

2007 második félév hírei

2007 első félév hírei

2006 második félév hírei

2006 elso félév hírei

2005 második félév hírei

2005 elso félév hírei

2004 második félév hírei

2004 elso félév hírei

2003-ashírek

main