Ki van itt?

Oldalainkat 1053 vendég és 0 tag böngészi

wizard-01Sziasztok! Manapság kicsit elhanyagoltam a rovatot, mert még mindig heveny időhiányban szenvedek, de remélhetőleg ennek hamarosan vége. Addig is, itt a legújabb Wizard magazin érdekességeivel foglalkozó, már-már szokásosnak nevezhető cikkem.

De még mielőtt erre rátérnénk, egy korábbi hiányosságot pótolnék. Nem is olyan régen volt a szokásos Free Comic Book Day, amire a kiadók különféle, ingyenes kiadványokkal lepik meg az olvasókat. Erre az alkalomra kijött egy Wizard különszám is, amiben, ha sok érdekesség nem is volt, de azért összeállítottak egy ötvenes listát a leginkább lehengerlő mozikról, amiben van néhány képregényfilm is. A teljesség igénye nélkül álljanak itt most ezek a filmek:

50. Constantine

48. Fantasztikus Négyes

45. Superman Returns

42. Pókember 3.

38. X-man 3.
37. Fantasztikus Négyes 2.
36. Batman Returns

31. Blade 2.

21. Blade

19. Wanted
18. A Hihetetlen Hulk

14. X-men

11. Pókember

6. 300

4. Pókember 2.
3. X-men 2.
2. The Dark Knight
1. Vasember
Lehet vele egyet érteni, vagy nem érteni. Mindenki döntse el maga, hogy szerinte mennyire valóságos a lista.

Na és akkor most már térjünk rá az e havi Wizard magazinra és nézzük, hogy milyen érdekességek találhatóak benne!

Először is férfi olvasóink kedvéért kiraktam oldalra azt a fajta borítót, amin Megan Fox látható, a hamarosan érkező új Transformers filmből. Csak nehogy valaki nagyon összenyálazza a monitort…

Aztán nézzük is a szokásos szavazásos rovatot. Most az volt a kérdés, hogy az olvasók szerint melyik DC karakter szolgált már rá leginkább egy alapos „újjászületés” eljárásra? Íme a lista:

Aquaman 52%
Zöld Íjász 17%
Swamp Thing 14%
Plasztikember 11%
Starman 6%

Ha esetleg valakit érdekel és van pénze megvenni, akkor annak nyilván örömteli hír, hogy július 28-án jön ki az USA-ban egy új, egész estés Zöld Lámpás rajzfilm! A címe: First Flight, és elvileg Hal Jordan eredettörténetét kísérhetjük benne figyelemmel, illetve elvileg szerepelni fog benne a Zöld Lámpás Alakulat és Sinestro is.

Ha már DC: az egyik örök, klasszikus kérdés, hogy vajon ki a gyorsabb? Superman vagy Flash, a villám? Ezt még anno az egyik Superman rajzfilm sorozatban is előkerülő téma volt és ha valakit érdekel, akkor a következő DC kiadványokban kaphat (vagy nem kaphat) választ a kérdéseire:
Superman vol1 199. (döntetlen)
Flash vol1 175 (döntetlen)
World’s Finest Comics 198-199 (Flash)
DC Comic Present 1-2. (döntetlen)
Advantures of Superman 463. (a nyertes Flash!)
DC First: Flash/Superman (a nyertes Flash!)
Nos, mint az a képregények után írt megjegyzésekből kitűnik, egyelőre Flash utcahosszal vezet a versenyben. De még behozható Superman lemaradása is…

Készülget az új Ultimate Avengers képregény. Ezért gondoltam berakok nektek belőle ide pár előzetes oldalt:

wizard-02wizard-03wizard-04

Természetesen nincs Wizard magazin Hősök nélkül sem, szóval most is van egy két oldalas cikk a sorozat jövőjéről. De én most kihagyom a listából… meg mondom őszintén, én még a harmadik szériát sem láttam végig, a 15. résznél lemaradtam, mint a borravaló és sajnos abból, amit olvastam róla, nem is van kedvem nagyon folytatni a sorozatot…

Ha már az amerikai barátaink is megteszik, akkor én is leszek annyira pofátlan, hogy jelenlegi egyik kedvenc Marvel sorozatomat reklámozzam. Ami pedig nevezetesen a War Machine. Szerintem (és a lap szerkesztői szerint is) ez egy piszok jó képregény és Greg Pak nagyon eltalálta a karaktert. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy olvassa bátran és egyben reménykedem, hogy nem jut a másik kedvencem, az új Captain Britain sorozat sorsára…

Van jelenleg az USA-ban egy kis kiadó, a Radical Comics, akik piszok jó cuccokat adnak ki mostanság. És ezek bizony már a producerek figyelmét is felkeltették és többről is filmet terveznek készíteni! Például a Caliber, a Freedom Formula, a Hercules: the Thracian War, vagy az Oblivion minikből. Legnagyobb sajnálatomra azonban az én személyes kedvencem, a Shrapnel nincs ezen a listán. De ami késik, az nem múlik! Remélem…

Na, de haladjunk tovább és nézzük meg, hogy milyen gyűjteményes kötetek jelennek meg június folyamán, amik esetleg érdemesek lehetnek a figyelmünkre. És persze a fő kérdés, az, hogy mennyiért! Szóval a lista:
Final Crisis (24.99 $)
Conan vol7: Cimmeria HC (17.95 $)
Dark Reign: Deadpool/Thunderbolts (12.99 $)
Trinity vol1 (29.99 $)
X-infernus HC (24.99 $)

Ha már korábban emlegettem a Zöld Lámpás dvd-t, akkor itt egy kis lista arról, hogyan szerepeltek a Marvel és a DC rajzfilmek, az eladási listákon, azaz, eddig hány darabot adtak el belőlük. A címek után zárójelben az eladott példányszám van feltűntetve millió darabszámban.

Superman: Doomsday (9,4)
Batman: Gotham Knight (8,0)
Ultimate Avengers 2 (7,8)
Ultimate Avengers (6,7)
Hulk Vs. (5,4)
Invincible Iron-man (5,2)
Justice League: The New Frontier (5,2)
Dr. Strange (3,9)
Wonder Woman (3,4)
Next Avengers (2,9)

A végére pedig nézzünk néhány igazán jó befektetést, avagy mit vegyünk meg, ha sok pénzünk van és nem akarjuk a bankba tenni:

The Amazing Spider-man 119. (2500 $)
Incredible Hulk 182. (1999 $)
Daredevil 168. (910$)
A feltüntette árak a CGC: 9.8-as verziókra vonatkoznak. Mindenesetre irigylem, aki bármelyikkel is rendelkezik ezek közül…

Hát, azt hiszem kb. ennyi lett volna mára. Nem ígérek semmit, hogy mikor és mivel jelentkezem legközelebb, mert manapság ezeket az ígéreteket nem igazán sikerül megtartanom. Majd ha lesz újabb cikk, akkor azt úgy is megtudjátok. Addig is sziasztok!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta