Ki van itt?

Oldalainkat 391 vendég és 1 tag böngészi

  • balatonics2007

Sziasztok!

Gondolom, most mindannyian nagyon meg vagytok lepve. Jó szokásotokhoz híven feljöttök a Hálózsákra, és egy teljesen új oldal fogad titeket. Nos, ez nem véletlen. Az elmúlt egy hónapban kamuztam itt nektek mindent, amit csak tudtam, hogy technikai gondjaink vannak, meg hasonlók, de persze ez csak egy kis kegyes átverés volt. A helyzet ugyanis az, hogy Sepi és zozi56 az elmúlt egy hónapban időt és munkát nem kímélve dolgozott azon, amit már régóta terveztünk: a Hálózsák megújításán! Ami most itt van! Egy teljesen új oldal, a régi tartalommal és remélhetőleg veletek, a régi olvasótáborral. Persze, nyilván mindenki megszokta már a régi oldalt és nosztalgiával gondol majd rá, talán sajnálja is egy kicsit, hogy lecserélésre került (akár csak én), de hát, mint tudjuk, semmi sem tart örökké és 5 év után úgy döntöttünk, itt a változás ideje. És hát az új nem mindig rossz…

 

Szóval, talán épp itt az ideje, hogy elkezdjük pótolni a februári lemaradásunkat és kipakoljuk azoknak a képregényeknek egy jelentős részét, amik alapból februárban, kisebb egységekre bontva mentek volna ki. Viszont most egy nagy csomagban fogjuk átnyújtani őket nektek, szóval, szokásomhoz eltérően nem is fogok most róluk annyit beszélni, inkább csak felsorolom őket.

Elöljáróban annyit, hogy van itt új sorozat, régi kedvenc, és új segítőket is avatunk ezzel a frissítéssel. Akinek különösen nagy szükségük lenne a biztatásra a fórumon. Ahogy nekünk is, hogy mennyire tetszik/nem tetszik nektek az új oldal.

De akkor íme a frissítés:

 

A Bosszú Angyalai vol1. 213. (feljavítva)

Battlestar Galactica: Kezdetek 01.

Clive Barker - A hírvivő 05.

Dongó 03.

Fantom: Rigai megbízás (Igen, egy régi kedvenc, a Fantom visszatér hozzánk, és vele együtt egy új segítőt is avatunk Kit személyében, aki egymaga szolgáltatja nektek a Fantom kalandjait.)

Feketefene 01.

Hellspawn 07.

Macskanő 45.

Marvel Transformers 44-50. (Igen, jól látjátok, hét rész.)

Póklány 33.

Sárkánydárda 07.

Star Trek: Idegenek Reflektorfényben: Gorn

Superman: Gyökerek 03.

Warhammer: A háború műhelye 05.

Warhammer: Gyilok Osztag (És itt az újabb segítőnk, Cajun első képregénye is! Tessék őt is bátorítani!)

 

Hát ennyi lenne a mai adag. Szerintem mindenki bőven talál benne olyasmit, ami a kedvére való. Remélem nem haragszotok, hogy nem soroltam fel mindegyiknél a honosítókat, csak az új segítőinket reklámoztam kicsit. Az oldal egyik újítása, hogy regisztráció után pár kattintással értékelhetitek is őket, éljetek a lehetőséggel!
Mindenesetre szokásunk szerint továbbra is mindenkit szeretettel várunk a fórumon, gyertek és beszélgessetek velünk bátran. És készüljetek, mert márciusban remélhetőleg minden visszakerül a régi kerékvágásba!

key50x50Kiegészítés: Mint láthatjátok az oldalra be lehet jelentkezni, de azt elmondom, hogy a főoldalra nem érvényesek a fórumon lévő regisztrációk, így aki akar, az regisztráljon ide a főoldalra is. Persze a regisztráció nem kötelező, csak a képregények értékeléséhez van rá szükség, valamint a korhatáros képregények eléréséhez. Az oldal többi tartalma regisztráció nélkül is elérhető.

 

Üdv:

Hzs Team

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta