Ki van itt?

Oldalainkat 955 vendég és 0 tag böngészi

ma-hulk-08Sziasztok! Még csak pár nap telt a nagy visszatérés és frissítés óta, de úgy gondoltuk itt az ideje egy újabbnak, főleg azért, hogy szokjátok az új rendszert. Amiben úgy tűnik, megszűnnek a nagy hétvégi frissítések. Legalábbis rendszeresen biztosan nem, helyette átszokunk a több napra bontott frissítésekre. Ennek kapcsán nézzük, hogy mi van betervezve mára.

A nagy frissítésben eléggé elhanyagoltuk a szuperhősök és egyben a gyerekek részlegét. Ezért itt is van most a Marvel Kalandok Hulk 08. száma. Ebben a végére érünk egy újabb négyrészes etapnak. Amiben is végre megtörténik mindaz, amire már régen vártunk: összeállnak az eredeti Oltalmazók, hogy szembeszálljanak egy, az egész Földet fenyegető veszéllyel. De hiába van ott a Hulk, Namor, Doktor Strange vagy az Ezüst Utazó, néha még ők négyen is kevesen vannak. De akkor jön Rick Jones…
A honosítás teljes egészében az én (dr samson) munkám, a borítót pedig Sepi készítette!

És ha ezzel végeztünk, akkor térjünk át a másik nagy kiadó, a DC gyerekrészlegére. Ők pedig nem mással képviseltetik magukat, mint a Mini Titánokkal! Hát, jó régen volt már, hogy ebből a sorozatból kijött nálunk az utolsó honosítás. De most folytatjuk a kis titánok történetét, akik továbbra is vicces kalandokba bonyolódnak, hogy minket szórakoztassanak.
A honosítás pedig az én (dr samson), illetve egy új segítőnk, Gorgiasz munkája!

Hát ennyi lenne mára. A héten még lesz egy-két nap majd frissítés. De addig is ott a fórum. Illetve egy új módszer, a képregények értékelése a galériákban. Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy használja ki ezt az opciót. Ez nem tart sokáig, csak 4 kattintás, de nekünk ez nagyon fontos, mert ebből tudjuk lemérni, hogy mennyire tetszik nektek egy-egy honosítás.

Jó olvasást!
A Hzs Team!

Utólagos kiegészítés: újra megy a matiné is, nézzetek be a vetítőtermünkbe.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta