Ki van itt?

Oldalainkat 639 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én úgy gondolom, épp elég ideje várunk már az Őrszem következőfriss-2009-03-12-01 részére. Szóval itt az ideje egy kis éjszakai frissítésnek. Az előző számban tanúi lehettünk, Dr. Cornelius Worth hogyan áll ki az Őrszem mellett, ha kell, az egész alvilággal szemben is. A hatalmas lelki nyomás hatására az Őrszem és az Árny fizikailag is különvált, és most itt az ideje, hogy Robert viszonozza pszichológusa önfeláldozását.

De a legfőbb kérdés továbbra is az, hogy ki is valójában ő? Mely emlékei valósak, és melyek csak a képzelete szüleményei? És vajon tényleg olyan ártatlan a múltja, mint amennyire hiszi? Őrszem abban a reményben, hogy minderre választ kap, felkeresi Dr. Strange-et, és közös kirándulásra indulnak... Robert elméjébe!

Mindezt pedig megtalálhatjátok az Őrszem v2 06. részében. A fordítást én követtem el, a borító és a beírás pedig webszerkesztőtársam, Sepi munkája.

Jó szórakozást hozzá! És akit esetleg az utolsó oldal megdöbbentene (nem a reklám), azzal a fórumon szívesen megbeszélem. :-)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta