Ki van itt?

Oldalainkat 747 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

A mai napon sem szakad meg a frissítés az oldalon. Ezúttal három képregényt ajánlunk a figyelmetekbe. Elsőként talán azzal a történettel kezdeném, amely már jó ideje nem frissült az oldalon. Ez pedig a gyönyörű Silver Sable nyolcadik száma. A fordítást talgabynak köszönhetjük, a beírást pedig állandó külsős munkatársunk, Darkness készítette, a borítót pedig a szintén külsős nitro.

chuck-01Aztán itt van még a Marvel Kalandok Bosszú Angyalainak újabb története is, amiben az Angyalok éppen egy természeti csapás áldozatait igyekeznek megsegíteni, amikor is találkoznak egy amerikai szerencsevadásszal, akit Cain Markónak hívnak. Ismerős a név? Neeeeem??? És ha azt mondom, hogy belőle lesz a megállíthatatlan Buldózer? Na azért! És a történetet tovább olvasva megtudhatjuk, hogy vajon Buldózer tényleg megállíthatatlan-e, vagy az Angyaloknak sikerül őt megfékezniük. Mert ha nem nekik, akkor ugyan kinek? Esetleg egy csapatnyi… kisgyereknek??? A fordítás ezúttal is Farek műve, míg a stafétabotot a beírás és a borító tekintetében Predash vette át tőlem.

Na és a végére hagytam a legnagyobb csapást számotokra. Ugyanis egy új minisorozat is elindul az oldalon, aminek a főszereplője a mindenki által ismert és rettegett Chuck Norris. Igen, jól olvastátok, a valaha élt legnagyobb szuperhős is betette hozzánk a lábát pár körbepörgőrugás formájában. A narrációs munkát eme remekmű esetében talgaby és Sijen végezte. Olvassátok el, véleményezzétek és értékeljétek, vagy a texasi kopó haragja lesújt rátok is, és ki szeretne a dinoszauruszok sorsára jutni...

Véleményeiteket továbbra is a fórumra várjuk, de a szűkszavúbbak is legalább az értékelés kapcsán fejtsék ki a véleményüket az adott honosításról. Nem maradt más hátra, mint hogy jó olvasást kívánjak nektek az egész csapat nevében.

HZs Team

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta