Ki van itt?

Oldalainkat 1014 vendég és 1 tag böngészi

  • farkas197

Sziasztok!

indy-04A mai napra is tartogatunk számotokra pár újdonságot. Első körben egy befejező történetet ajánlok a figyelmetekbe, ez pedig az Indiana Jones és az Acélfőnix negyedik része. Ebben a történetben végre lezárul a történet, de ne szomorkodjatok, remélhetőleg nem kell sokáig nélkülöznünk a kedvenc régészprofesszorunk kalandjait. A honosítást talgaby, Recsi és Kendra készítette el nektek. Olvassátok hát el ezt a történetet, és értékeljétek a letöltőoldalon, és véleményezzétek a fórumon.

Aztán egy kis Fan Comic is van nektek, ugyanis Szebeni Péter (alias Todd) elkészítette nekünk a Strigoi képregényének ötödik részét is, tehát újabb vámpírkalandot olvashatunk. És ha tetszett nektek a képregény, akkor ne felejtsétek el az ő képregényét sem értékelni, és magát az alkotót a fórumon biztatni a további munkára.

Ezeken kívül pedig van még itt egy kis apróság, amivel már elég régóta adósok voltunk. Ugyanis régebben a Hulk Világa történethez készültek háttérképek, amelyeket elfelejtettünk akkor közzétenni, de most ezt is bepótoljuk. Tehát ha valaki szeretne a számítógépére Hulk Világa háttérképet, akkor most már ez sem akadály.

Végül pedig már csak egy dolog maradt, mégpedig a Matiné. Ahová ezúttal egy elég érdekes és bizarr sorozat egy epizódja került fel. Ez pedig a Japán Pókember sorozat. Ez az a sorozat, ami annyira gagyi, hogy mindenképpen látnia kell mindenkinek. A Rovataink menüpont alatt megtaláljátok.

Valamint az előző frissítésünkben lévő Batman képregényben történt egy kisebb utólagos javítás, így aki még a hibás verziót szedte le, az töltse le újra a képregényt. Elnézést a kellemetlenségért.
Így most már nem maradt más hátra, hogy jó szórakozást kívánjak ehez a frissítéshez.

HZs Team

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta