Ki van itt?

Oldalainkat 1219 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Gondolom ez a bő másfél nap mindenkinek elég volt, hogy a képregénybörzén szerzett képregényeit végigolvassa, akik pedig nem jutottak el rá már biztosan tűkön ülve várják, hogy mikor kerül már fel új képregény az oldalra. Nos, nem kell tovább várni, meg is érkezett éppen aktuális frissítésünk.
Kezdjük rögtön az Angyalokkal. Az Angyalok békés hétköznapjaikat töltik, új tagot vesznek fel, ebédelnek, hobbit keresnek. Eközben a bírósági tárgyalásra készülő Henry Pym egy pszichológusnak meséli el élete történetét, melyből megismerhetjük múltját – benne kapcsolatát Magyarországgal –, jelenét és jövőjét is, melyet Tojásfej tervez neki! Mindez a Bosszú Angyalainak 227-es számában találhatjátok. A fordítást ezúttal is Farek készítette, a beírói és a borítókészítői fronton viszont itt is stafétaváltás következett be ismételten. Ezúttal ezeket a műveleteket Gorgiasz végezte el.
tarot-30

És akkor lássuk, hogy mi hír a Démonok és a Boszorkányok háza táján. Hiszen hosszabb szünet után ismét folytatódnak kedvenc boszorkányunknak, Tarotnak a kalandjai. A férfi olvasóink biztos nagyon örülnek ennek, főleg hogy ismét a megszokott dolgokat találjuk ebben az új történetben is. Többek között Boo cica szokás szerint még mindig erotikus képzelgéseit Tarot iránt, amit ezúttal egy érdekes szörnyszülött szakít félbe. Tarot és Boo cica így nem mindennapi körülmények között szembesül azzal, hogy miféle mellékhatásai vannak annak, ha az ember egy goblinmacskát tart a háznál.
A Tarot 30-dik számát talgaby fordította és írta be, a képelőkészítést Snake végezte, a borító pedig Sepi munkája.

Jó olvasást és szórakozást kívánunk a képregényekhez, amit megkérünk titeket, hogy a galériában értékeljetek is. Valamint a beszédesebbek a fórumra is küldhetnek véleményt erről a két újdonságunkról.

Üdv:
HZs Team

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta