Ki van itt?

Oldalainkat 706 vendég és 0 tag böngészi

Gondolom, mindeki ismeri a klasszikus reklámot: ha a szó nem elég, mondja el... Ifjak Ligájával.

young-justice-031-00hunNa jó, beismerem, ez most egy kegyetlenül rossz vicc volt, de egyszerűen nem tudtam kihagyni. Szóval a lényeg, hogy ma új sorozatot kezdünk, ami az Ifjak Ligája címet viseli, és ami angolul Young Justice néven futott. Aki olvasta a Tini Titánok: Végtelen Válság tpb-t, az esetleg emlékezhet rá, hogy ott is szóba kerültek. Na de most itt is vannak a saját sorozatukkal, aminek rögtön a közepébe csapunk, amolyan "in medias" rész gyanánt, ugyanis a 31. számmal kezdjük az ismerkedést ezekkel a jópofa hősökkel. És hogy miért említettem felül azt, hogy ha a szó nem elég? Nos, azért, mert ez "nuff said" képregény, amiben nincsenek szövegbuborékok és a cselekményen van a hangsúly, nem pedig a szövegen. A cselekmény pedig igen mozgalmas lesz...

De még pár szó a csapatról, annak, aki nem ismerné őket. A csapatot elvileg Robin, Superboy és Impulzus alapította, majd később csatlakozott hozzájuk például Wonder Girl, Emtrexx, a Kis Lobo, Titok, Vörös Tornádó és még sorolhatnám, mert hosszabb-rövidebb ideig nagyon sokan voltak a csapat tagjai. A sorozatot végig Peter David írta, akinek a neve pedig garancia a jó képregényre. Szóval nincs más hátra, mint hogy elolvassátok és megírjátok a véleményeteket a fórumba.

És amíg el nem felejtem: örömmel látom, hogy egyre többen használják az oldal értékelő rendszerét, de én továbbra is arra biztatok mindekit, hogy aki eddig még nem tette meg, az akár visszamenőleg is szánjon rá néhány percet és értékelje a képregényeket, amiket olvasott.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta