Ki van itt?

Oldalainkat 532 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

fantom-jeriko-hirÍgy, a hétvége előtt, két különleges képregényt szeretnénk most bemutatni nektek. Közös bennük, hogy mindkettő egy nagyon rég frissült részlegünket gyarapítja egy újabb taggal, és az is, hogy az elkészültükben két nemrég érkezett segítő vállalt jelentős szerepet.
Az elsőt a kép alapján biztos nem nehéz kitalálni: igen, a visszatéréskor megjelent Fantom bizony nem egy egyszeri alkalom volt, új és lelkes segítőnk, Kit, máris megörvendeztetett minket a következő történettel, a Jerikó kürtjeivel, amiben az őserdei szellem... nos, Jerikó kürtjeinek nyomába ered. De természetesen nem önös szándékból, hanem mert két különböző rablóbanda is meg akarja kaparintani azokat.
Olvasás után javaslom, hogy a véleményeteket fejtsétek ki a fórumon is, hátha ez még jobban meghozza Kit kedvét a folytatáshoz.mtu-143-hir

A másik történetünk jó ideje várat már magára. Régi olvasóink talán még emlékeznek, hogy elkezdtük a Titkos Háború utáni Marvel Team-Upok - vagy, ahogy nálunk fut, Marvel Csapatok - megjelentetését, de az félbeszakadt egy olyan történetben, amiben Csodakapitány bizony igen nagy gondba keveredett - teste végérvényesen fénnyé alakult. De aggodalomra semmi ok, ugyanis a mostani, vagyis a 143. részben felbukkan Űrróka is, hogy Pókemberrel összefogva megoldást találjanak Csodakapi bajára - még ha egy másik dimenzióba is kell utazniuk ezért! A képregény grafikai munkálataiért a páratlan ügyességű feljavítástól kezdve az utolsó betű beírásáig a lelkes és kiváló munkabírással tűrő gorgiasz felel amúgy.

Végül pedig nézzetek be a Matinéba is, amiben ezúttal a Bosszú Angyalainak egy újabb kalandját láthatjátok, majd ha végeztetek, vele olvassátok el doki új írását a rendelőjében.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta