Ki van itt?

Oldalainkat 954 vendég és 1 tag böngészi

  • Beleczki Zsolt

Szép napot mindenkinek! Újabb nap, újabb frissítés. És a fenti címből akár azt is lehet sejteni, hogy mi az, amit hoztam nektek mára. Kezdjük is mindjárt az elején:

tiny-titans-04Első körben itt vannak a Mini Titánok, akik most a negyedik számmal jöttek el hozzátok, hogy egy kis mókát hozzanak az életetekbe. Legalábbis nagyon remélem, hogy ti is legalább olyan mókásnak találjátok őket, amennyire én. Ráadásul ebben a számban egy nem mindennapi eseménynek lehetünk a szemtanúi! Ugyanis a szemünk előtt születik meg az új szuperhős: Éjszárny! Hogy miként, és hogy a többiek ezt miként fogadják? Nos, az majd kiderül a képregényből, miután mindenki elolvasta. A honosításról annyit, hogy a fordítást jó szokás szerint én követtem el, míg a beírásért új (és egyre aktívabb) segítőnket, Gorgiaszt illeti a dicséret!

A második képregény pedig a sci-fi világába kalauzol el minket. És ha elmondom, hogy a nemrég megkezdett Csillagközi Romboló képregény folytatásáról van szó, akkor talán azt is megértitek, hogy miért szerepelnek a címben a robotok. Bizony, a második számmal folytatjuk Gaius Baltar történetét, és most is fontos dolgokat tudhatunk meg a múltjáról és a jelenéről. Például találkozhatunk egy régi professzorával is, akinek igencsak érdekes teóriája van. De szót se többet a történetről, azt viszont még elmondom, hogy szokás szerint az oldalunk sci-fi részlege, vagyis Recsi + én készítettük el ezt a honosítást is.

És akkor a végére még valami. Természetesen várjuk a különböző véleményeket, észrevételeket a fórumba. Ugyanakkor örömmel látom/látjuk, hogy egyre többen használjátok a képregényes értékelő rendszert. Ez jó. És arra szeretnék ezúton is bátorítani mindekit, hogy használja is, és ha nem túl nagy fáradság, akkor a fórumba is ugorjon be és mondja el pár szóban a véleményét.

Holnap találkozunk, addig is legyetek jók!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta