Ki van itt?

Oldalainkat 606 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok. A fenti poén nagyon rossz lett, és ezt én is tudom, de nem bírtam megállni. Próbáltam kitalálni valami vicces címet, de csak ez jutott eszembe. Úgy látszik öregszem. Szóval át is adom a szót Aldarionnak:

Sziasztok!

A legutóbbi jelentkezésem óta nem sok minden változott a környezetemben, leszámítva azt, hogy technikai okok miatt nagyon el vagyok maradva egyes munkáim tervezett haladási ütemével... de ez titeket úgysem érdekel. :D

Ami viszont egyeseket (nagy örömömre) igen, az nem más mint a Hírvivő hatodik fejezete: A bábuk már felsorakoztak az egyik oldalon, de a másikon - tudtukon kívül - még csak most kezdenek. Elérkezett a Jaff és Fletcher végső megmérettetése, s az apokalipszis sakkmesterei közül az egyik hamarosan végső vereséget szenved, a bukás jutalma pedig maga a halál. Már csak egy kérdés maradt: ki lesz a győztes? A Tudásért vívott háborúban új fejezet veszi kezdetét.

A magyar változatot én, a feljavítást Troll, a borítót pedig beigli69 készítette. Ja és ezúton szeretném megköszönni annak a nyolc olvasónak a közreműködését(igen, beigli neked is ;)), aki a legutóbbi fejezet elolvasása után vette a fáradtságot, és négy kattintással értékelte a munkámat, noha nagy csalódást okoz, hogy csak ennyien tettek így, hisz a statisztikák szerint sokkal többen tekintették meg.

hirvivo-06

Most pedig visszaveszem a billentyűzet felett a hatalmat és mindenkitől elbúcsózok. És ne feledjétek, holnap Hulk-nap!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta