Ki van itt?

Oldalainkat 953 vendég és 0 tag böngészi

ma-f4-15-hirÜdv mindenkinek!

Nagyon rég frissült már a Fantasztikusék háza tájáról a legkisebbeknek (de nem csak nekik) szóló Marvel Adventures F4-sorozatunk, épp ideje hát, hogy kikerüljön az újabb epizód, szám szerint a tizenötödik rész. Igen, kimaradt a tizennegyedik, és sajnos nem ez lesz az egyetlen, amit ki fogunk hagyni. A sorozat ugyanis Jeff Parker távozása után hullámvölgybe került, sokat is váltogatták egymást az írók, míg végre sikerült olyat találni, aki megfelelően könnyed, de egyben humoros történetekkel tudta kényeztetni az olvasókat. Így amíg odaérünk, hogy megkíméljünk benneteket az unalmasabb, vagy egyszerűen a csak nem humoros részektől, most válogatás szintjén jönnek majd a füzetek. De inkább foglalkozzunk az adott számmal:
A bolygó leghíresebb kvartettje a Déli-sarkon jár éppen Reed egy újabb kísérlete miatt, amikor ott megjelenik egy hatalmas űrhajó, és felbukkan belőle... nos, nem Galactus, de azért a mostani ellenfelünk se lesz éppenséggel egy apró darab. De akár úgy is mondhatnánk, hogy az F4-nek óriási gondjai támadnak a bolygó megmentésével kapcsolatban...

avengers-v1-228-hirÉs ha már a Marvel kiadó híres csapatainál járunk, ne hagyjuk abba. A Bosszú Angyalai egy ideig kisebb szünetet tartottak nálunk, ám most visszatértek, és gőzerővel folytatják kalandjaikat. A mostani, szám szerint 228. számban megkezdődik Henry Pym tárgyalása, mely minden Bosszúangyalt megvisel, de a háttérben Tojásfej is tovább szövögeti bűnös terveit. És a Mesterbűnözők segítségével lehet, hogy sikerül is véghezvinnie őket. Vajon hisz-e bárki Henry Pymnek, ha minden bizonyíték ellene szól? És miként fognak reagáni az egykori csapattársai a bíróság ítéletére? És vajon hány hűséges olvasó fogja megköszönni a honosítást Farek mesternek és a páratlan feljavításért és beírásért felelős gorgiasznak? Válaszok csak itt, csak most, csak a Zsákon.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta