Ajánló

Klasszikus Star Wars 05
Star Wars

Klasszikus Star Wars 05

Hozzászólások

 • solymosgyu 2020.05.27. 21:01
  nekem is köszi.

  Bővebben...

   
 • Bran Galed 2020.05.27. 15:12
  Most már OK ! Köszi !!

  Bővebben...

   
 • HeirToGrievous 2020.05.27. 13:58
  @Pyti12, @Bran Galed & @alphasuiter: Mindegyikőtöknek szívesen. :) Szószátyár Recsi... XD

  Bővebben...

   
 • roberto 2020.05.27. 11:40
  Rendesen megjelenik minden feltöltés a Grimm szekcióban.

  Bővebben...

   
 • Aldarion 2020.05.27. 11:14
  Megtudnád nézni újra?

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 770 vendég és 1 tag böngészi

 • Sir John
Sziasztok!

Ma ismét én jelentkezem, ezúttal azonban a Hírvivő hetedik fejezetét hoztam el számotokra. Mint azt legutóbb már írtam, volt egy kis csúszásom a közelmúltban, így hát, mulasztásom pótolandó e hónapban (de csak most) kétszer jelentkezem a World Fantasy díjas Clive Barker művével. De most lássuk mi újság Palomo Grove-ban:
Fletcher halála előtt megbízta Tesla Bombecket, hogy keresse meg a Nunció maradékát, és pusztítsa el, ám nem ő volt az egyetlen akit a szer után küldtek. A versenyfutás végén Tommy-Ray szakította át elsőként a célszalagot, így Tesla kénytelen volt megelégedni a második helyezettnek járó díjjal: egy revolver torkolattüzével. Eközben Palomo Grove-ban különös dolgok történnek. Fletcher hagyatékaként életre kelnek a városlakók ábrándjai, ám a Hallucigénia hadra kellemetlen felismerés vár: hadvezér nélkül maradt. Míg Tesla élete egy hajszálon függ, addig Howie nehéz döntés elé kerül: elfogadja örökségét és apja nyomdokaiba lépve felveszi a kesztyűt, hogy megküzdjön a Jaffel, vagy pedig a szívére hallgat és hátat fordít mindennek? Hogy ezek után mi jöhet még? Nos, elárulom: egy régi, ám annál ellenszenvesebb ismerős visszatérése és egy minden eddiginél pusztítóbb ellenség árnyéka is a városra vetül, aki mellett a Jaff csak ma született báránynak tűnik. A Tudásért vívott háború új felvonása kezdetét veszi!
A magyar változatot szokás szerint én és beigli69 nyújtjuk át nektek.

hirvivo-07

Legközelebb a Warhammer - Tűzhalálra ítélve újabb fejezetével jelentkezem majd. Hogy mikor, azt még én sem tudom, de lehet hogy hamarabb, mint gondolnánk.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta