Ki van itt?

Oldalainkat 877 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Ma a Bosszú Angyalai v1 229. számát hoztuk el nektek. A fordítást Farek, a grafikai munkákat pedig gorgiasz végezte el. Egy rövid tartalom:

Az Angyalok teljesen maguk alatt vannak, mivel kiderült, hogy volt társuk bűnös minden vádpontban. Amazon teljesen maga alatt van, mert nem sikerül visszaváltoznia Jennifer Walters-ből a zöld bőrű harcossá. És Pym is teljesen maga alatt van, mert kénytelen régi ellenségének Tojásfejnek dolgozni. Lehet ebből happy end? Hát persze, hiszen a Bosszú Angyalairól beszélünk! Az Angyalok, Amazon és Pym összekapják magukat, és szembenéznek démonaikkal! De amikor már minden kerek egésznek tűnik...

Fontos tudnivaló: a szerverünkre tegnap este betörtek (mint a közelmúltban egy másik nagy hazai képregényes oldalra), és pár fájlunkba belepiszkáltak, aminek eredménye az lett, hogy a HálóZsák látogatóinak az oldal automatikusan fertőzött .pdf fájlokat kínált letöltésre egy másik helyről. A hibát javítottuk, azonban mindenkit arra buzdítunk, hogy a biztonság kedvéért egy vírus-, kém- és reklámprogramkeresést futtasson le. Ha esetleg nem boldogultok vele, szívesen segítünk a fórumon.

avengers-229.jpg

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta