Ki van itt?

Oldalainkat 990 vendég és 0 tag böngészi

spider-girl-037-hirÜdv mindenki!

Újabb két hét telt el, újabb Póklánnyal örvendeztetünk meg benneteket. Igen, folytatódik a Bandaháború címre keresztelt kötetünk. A mostani történetben sem fogunk unatkozni, az garantált. A bandaháború tovább folyik, és mivel a Vezér még a börtönben sem szeretné végignézni, ahogy az újdonsült trónkövetelője megpróbálja átvenni sorra az üzleti érdekeltségei felett az uralmat, egy roppant különös tervhez folyamodik, mely keretében a jobbkeze, Mr. Senki segítségével felbérel egy rég látott ismerőst. És ha már régi ismerősök... a mostani számban végre lelepleződik Normie nagy titka is, és ezzel együtt visszatér a Zöld Manó is a képbe! De hogy ne maradjon egyedül, itt van még mindig az új Pókember, akiről ismét új dolgok derülnek ki, és eddig még egy szót se szóltunk May magánéleti gondjairól... de nem is koptatom ezzel kapcsolatban tovább a billentyűzetet, inkább olvassátok el ti magatok a 37. számot.

darkdevil-2-hirÉs ha már MC2-nél tartunk, van itt nekünk még egy Feketefene-minink is, amivel egy ideje már adósak vagyunk. Az előző részben ugye bepillantást nyerhettünk Feketefene életének korai szakaszába, de még közel sem sikerült lelepleznünk minden rejtélyt. Például még nem tudjuk, honnan kapta a különleges képességeit. És azt sem, hogy pontosan mi köze van ehhez Kaine-nek, aki az előző füzet végén szabadult a börtönből egy rejtélyes segítőnek hála. De ő se élvezheti sokáig a szabadságát, mert igen gyorsan fogságba ejtik. És még az egész mellé ott van az a bizonyos közelgő választás is, és a rejtély, ami kapcsán Feketefene nyomozni kezdett, mielőtt a Scrierek meg nem zavarták... szóval lesz itt sok móka és kacagás és bunyó a háromrészes mini második füzetében.
Mindkét füzet honosításában hatalmas köszönet fáradhatatlan (már nem annyira) újonc beírónknak, Predashnak, és persze Sepinek is az extra segítségéért.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta