Ki van itt?

Oldalainkat 861 vendég és 0 tag böngészi

ma-hulkSziasztok! Elvileg úgy terveztem, hogy két képregényt rakok ma fel nektek, de mivel az egyikre, amit ki akartam rakni nagyon, de nagyon kevés vélemény érkezik manapság a fórumra, úgy döntöttem, fölösleges belőle a havi kettő és nem rakok most ki belőle egy új számot, majd talán valamikor máskor a hónapban. Ja, és ez a Mini Titánokra vonatkozott.

Ellenben itt van a Marvel Kalandok Hulk következő, azaz a 10. száma! Amiben végre egy igazi klasszikus csatának lehetünk majd a szemtanúi, ugyanis nem mással csap össze a zöld behemót, mint magával a Buldózerrel! De egyátalán, hogy kerültek ők egymás útjába, kérdezheti joggal az egyszeri olvasó. Nos, ez és a harc kimenetele is kiderül majd a képregényből. A honosítás szokás szerint az én munkám, a borítóért pedig Sepit illeti a dícséret.

És fórumozzatok. Mert könnyen lehet, hogy ezt a sorozatot is megritkítom kicsit, elvégre a fórumos hozzászólások alapján 4-5 embernél többet úgy sem érdekel. És akkor még a véleményező rendszer elenyésző használatáról nem is beszéltem...

Utóirat: az első oldal javításon esett át, így aki már letöltötte korábban, az töltse le újra. Elnézést a kellemetlenségért.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta