Ki van itt?

Oldalainkat 724 vendég és 0 tag böngészi

f4-263-hirÜdv mindenkinek!

Tegnap elég későn tettük ki a frissítést, ma kicsit bepótoljuk a dolgot, így már reggel élvezhetetitek az új képregényünket.
Fantasztikus Négyes van előirányozva mára, abból is az oldalon futó ilyen-olyan sorozatok közül a Byrne-éra következő száma, vagyis a 263. rész.
Hónapok teltek el a Galactus-per óta, és Fantasztikusék háza táján csend, béke és nyugalom honol. Reed és Sue nagyban csinosítgatják kicsiny kis connecticutti házukat, és boldogok az egyszerű, hétköznapi átlagpolgárok szerepében. A Baxter-épület elhagyatva áll, az automatikus ellenőrzésre állított kísérleteket leszámítva csak Mr. Fantasztikus rendszeres látogatása zavarja meg a csendet. Minden szép és jó és nyugodalmas... de erre persze nem igazán lehet egy szuperhős-képregényt építeni. Még ha néha a mi hőseinknek is kijár egy kis pihenés. A kalandot azonban ezúttal csak a kvartett fele szolgáltatja. Ben ugyanis elkísérte a napfényes Kaliforniába Johnnyt egy autóversenyre, ám az sajnos nem éppen úgy alakul, ahogyan azt hőseink eltervezték. És ami még szörnyűbb, a verseny során történt baleset hátterében egy sokkalta szörnyűbb, és mindenki számára veszélyes titok lappang, aminek a megoldása egyedül a csapat megmaradt tagján múlik...

És végül még valami: a Diamond késlekedése miatt a "megszokottnál" kicsit később, de végre kikerült az áprilisi amerikai képregényeladási lista is. A rovatomban ismét írtam róla egy szösszenetet. És ezzel együtt a megszokott módon frissült a Mortal Kombat történetét bemutató szekció is az MKII eseményeivel.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta