Ki van itt?

Oldalainkat 810 vendég és 0 tag böngészi

Folytatódik Clive Barker regényének képregényes feldolgozása a Hírvivő nyolcadik részével, melyben Fletcher halálának körülményei máris kezdenek clive-barker-hirvivo-08-hirmegfakulni a szemtanúk emlékezetében, azonban a várost fantom alakok hada lepte el – ezeket a lényeket nevezte Feltcher Hallucigéniának, s ők jelentik az egyetlen védelmet a Terata, a Jaff pusztító hadserege ellen.
Eközben Mexikóban, Tommi-Ray és a Nunció egyesüléséből megszületett a magát ”Halálfiúnak” nevező lény. Raul Tesla szájába csepegtette a maradék anyagot, megmentve ezzel a lány életét, aki később bekerült a Hurokba, és találkozott Kissoonnal. Sok mindent megtudott a Shoalról és a félelmetes árnyakról, az Iad Uroborosról, valamint a titkok mögött rejlő Nagy és Titokzatos Színjátékról.
Mialatt Tesla visszatért testébe (pontosabban annak tükörképébe), Tommy-Ray hazafelé tart, hogy eldicsekedjen apjának újdonsült képességeivel. Ezalatt szállingózni kezdtek a vendégek a városba, hogy leróják kegyeletüket a néhai Buddy Vance előtt annak otthonában, Coney Eye-ban, ugyanabban a házban, ahol a Jaff is elrejtőzött, hogy felállítsa hadseregét és megtegye a végső előkészületeket a Tudás megszerzéséhez… És ezzel kezdetét veszi a végítélet előestéje!
A honosítást még mindíg én, a borítót még mindíg beigli69, a retust pedig még mindíg Troll készítette. Jó szórakozást, és ne feledjétek el értékelni sem a munkánkat...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta