Ki van itt?

Oldalainkat 863 vendég és 1 tag böngészi

  • SwireePaw

teen-titans-hirSzép napot mindenkinek!

Két hónappal ezelőtt egy új sorozatot kezdtünk el itt a Hzs-n, amiben a DC Univerzum egy olyan csapatának a történeteit kezdtük el veletek megismertetni, akiket a honosításokban eddig méltánytalanul elhanyagoltak. Ők voltak a Tini Titánok. És most folytatjuk a történetüket, mégpedig a második számmal!
Az első szám végén ott hagytuk abba a történetet, hogy az új csapat megalakult és most itt is folytatjuk, ugyanis a csapattagok unatkoznak, és a saját problémáikkal vannak elfoglalva. És ilyenkor felmerül a kérdés, hogy akkor mégis mit tehet egy csapat gyerek egy tűzvésszel szemben és vajon meg tudják-e menteni tucatnyi turista életét, ha még csak együtt sem tudnak működni? De a legfontosabb kérdés, hogy vajon ki áll a tűzvész mögött, és ennek a személynek milyen elintézetlen ügye van a Titánokkal? Nos, mindez ebből a számból kiderül, és emellett ebben a számban újra feltűnik a Titánok egyik legrégibb és leghalálosabb ellenfele is. És mindezt az én tolmácsolásomban, valamint Wearwolfff segítségével, aki a feljavítást végezte, és akinek ezért ezúton is kifejezem hálámat.

A végére pedig elnézést, hogy 2 hónap telt el a legutóbbi szám óta, az én hibám, elfoglalt voltam és nem volt időm ezzel a sorozattal foglalkozni, de most már igyekszem nektek havonta szolgáltatni az új részeket. De ebben ti is segíthettek azzal, ha minél többen használjátok a fórumot vagy a véleményező rendszert, ugyanis ezzel igen komoly ösztönzést adhattok a folytatásra!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta