Ki van itt?

Oldalainkat 423 vendég és 2 tag böngészi

  • Beleczki Zsolt
  • human1104

 

hzs-6bd

Sziasztok!

A mostani frissítésünk ünnepi lesz, és ezért elég terjedelmes is. Bár pár képregényt nem most akartunk ellőni ezzel, de az alkalom megkívánja, hogy a megszokottnál egy kicsit nagyobb frissítést nyújtsunk át nektek. És hogy mi is lenne ez az ünnepi alkalom? Hát akinek még  címből sem derült ki, annak elmondom, hogy a mai nap ünnepli a HálóZsák fennállásának hatodik évfordulóját! Reméljük, hogy legalább még ugyanennyit megélünk, sőt, talán még többet is. Remélhetőleg rajtunk nem fog múlni, de ti, olvasók is sokban segíthettek nekünk, hogy még legalább ugyanennyi évet megéljen az oldal, mégpedig azzal, hogy továbbra is olvastok minket, és véleményekkel támogatjátok munkáinkat.

De most már térjünk át a lényegi részre, pontosabban, hogy mit is rejt a HálóZsák születésnapi csomagja, amelyet a hagyományokkal ellentétben most az ünnepelt nyújt át nektek. Először is milyen lenne egy HálóZsák születésnap az oldal keresztgyermeke, Póklány nélkül? Hát semmilyen, ezért most át is nyújtjuk nektek a múlt héten elmaradt Póklány 39-es számát, melyben tovább gyűrűzik  Bandaháború. A magyar változat munkatársai továbbra is talgaby, Predash és Sepi.

A második képregényünk szintén egy TPB kötet következő darabja a nagy népszerűségnek örvendő Warhammer sorozatból, a Tűzhalálra Ítélve negyedik része. Ebben a részben Gault a boszorkány vadász folytatja útját, kiegészülve immár Franz Vogellel, az averlandi nagykardok őrmesterével. Céljuk, hogy felkutassák, és mindörökre elpusztítsák a Birodalmat mételyező ragály szívét. Útjuk során eljutnak egy - Vogel számára nagyon is nyomasztó - helyszínre, oda, ahol sok évvel korábban a birodalom megvívta ama vesztes csatáját a Káosz erőinek ellenében. A két harcostárs végül  szembesülni kénytelen azzal a ténnyel, hogy a járvány és a vesztes csata valódi titkának nyitja a csatamező alatt elterülő barlangrendszer mélyén rejzőzik... egy újabb régi ismerős és egy seregre való Skaven társaságában...
A magyar változat, mint mindig Aldarion és beigli69 keze nyomát viseli magán.

De ezzel még nem értünk a nap végére, hiszen egy szkennel is készültünk a számotokra, mégpedig a régi Hepiend Magazin következő, immár harmadik számának digitális változatával, amelyben tovább folytatódnak Conan, a barbár, és Frank "Megtorló" Castle kalandjai. Conan Állatemberekkel akad össze, míg a Megtorló ismét Fűrésszel találkozik. A harmadik típusú találkozások végeredményeit megtudjátok ha elolvassátok a magazin, amelyet Sepi szkennelt be nektek.

Végül pedig a fiatalabb olvasóknak, valamint a gyermeklelkű felnőtteknek is tartogatunk egy apró, ám annál kellemesebb képregényt, mégpedig a Mini Titánok hetedik részét. Ezt a képregényt Hulk kedvenc zöld hajú barátjának, dr samsonnak, és mindent beíró gorgiasznak köszönhetitek.

Reméljük, hogy mindenki talál magának olyat ebben a frissben ami szája ízére való, és nem lesz rest eme ünnepi friss alkalmából a véleményéből hozzászólást formálni a fórumon, valamint használni a képregényeknél lévő értékelő rendszert, amelyet nem tudom, mondtunk-e már, de belépés, vagy regisztráció nélkül is megtehet. Valamint továbbra is maradjatok hű olvasóink, mert nálunk nincsenek olyan frázisok, hogy több nap, mint kolbász, és hiába megy fel a tej és a kenyér ára, mi akkor is minden nap újabb és újabb kalandokkal szakítunk ki titeket a szürke mindennapokból. Hát igen, ilyen hely ez a HálóZsák... :)

U.I.: Egy apróságban még frissültünk, nevezetesen egy újabb rovat indult az oldalon. Ezentúl zozi56 is csatlakozik azon tagjainkhoz, akik időnként szórakoztatnak titeket írásaikkal. Kukkantsatok be tehát zozi rovatába is, aki már meg is ejtette a bemutatkozó írását.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta