Ki van itt?

Oldalainkat 1147 vendég és 0 tag böngészi

annihilation-logo

Elérkezett hát az az esemény, amire már jó ideje készülünk itt a HálóZsákon, a Marvel 2006-os egyik nagy eseményének magyar változata, az Annihilation, vagy másnéven a Megsemmisülés prológusa.
És igen, ez egyben a válasz arra, hogy miért tettük ki a 2005-ös Drax-minit is, ami valójában a Megsemmisülés egyik előzménye is egyben.
A prológus azonban nem a zöldbőrű óriással kezd, hanem az univerzum távoli szegletében, vagy még pontosabban a világegyetem legszélén, ehol egy szigorúan őrzött intergalaktikus fegyintézményt olyan támadás ér, amilyenre még nem volt példa annak fennállása óta. És a támadás még csak a kezdet... ahogy arra a világűr békéjének fenntartásáért felelős szervezet, a Nova Alakulat is hamarosan rájön. Mert ezúttal egy olyan ellenféllel kell szembenézniük, aki ellen még nekik sincs sok esélyük. És végül ők se kerülhetik el a lehetetlent, az Alakulatot is eléri a Megsemmisülés Napja...

A Prológust, akárcsak a Drax-minit, Sepi és gorgiasz segítségével tolmácsoltuk nektek. És egyben mától számíthattok nyugodtan arra, hogy a vasárnapok ezentúl az Annihilation honosításainak jegyében fognak telni nálunk (többnyire).

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta