Ki van itt?

Oldalainkat 438 vendég és 0 tag böngészi

sup-bat-hirSziasztok!

Mint azt már a múlt héten is ígértem, ma egy különleges frissítés lesz a Hálózsákon. Nyilván nagyon sokan ismerik közületek Jeph Loeb írói munkásságát. Ő írta többek között a magyarul is megjelent Batman: Hush, Superman/Batman: Supergirl köteteket, de ő írta az én nagy kedvencem, a Supergirl vol5 sorozat első 5 számát is, manapság pedig a Marvelnél dolgozik, és ő írja a Hulk sorozatot, vagy éppen a jelenleg is futó Ultimatum minit.
Nos, azt már nem tudom, hogy hányan tudtátok róla, hogy volt neki egy fia is, Sam Loeb. Az ő képét láthatjátok most a képernyő bal oldalán. Sajnos Sam tragikus fiatalon, 17 évesen hunyt el 2005. június 17-én. És ennek pontosan ma van 4 éve. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy elhozunk nektek egy különleges képregényt, nevezetesen a Superman/Batman 26. számát, ami a DC kiadó tisztelgése volt a fiú emléke előtt és amivel most mi is szeretnénk hasonlóan cselekedni. A történet első fele nagyon különleges. Sam Loeb alaptörténete alapján a DC 26 alkotója készítette el ezt a különleges történetet, amiben Robin meséli el egy korábbi kalandját Superboy-jal. A történetről annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy a Végtelen Válság szempontjából eléggé spoileres, de sajnos az még mindig nem került ki a NewGen-re, és nem szerettük volna emiatt egy évvel elhalasztani ezt a számot.
A második sztorit a méltán híres alkotópáros, Jeph Loeb és Tim Sale készítette el. Ez a Sam története címet viseli, és azt hiszem, ha elolvassátok, mindenkinek nyilvánvaló lesz, hogy kiről is a szól fiú története, „aki megnevettette Supermant.”

A honosítást talgabyval ketten hoztuk el nektek, de hálával tartozunk beigli69-nek, aki segített nekünk a duplaoldal és a címfelirat elkészítésében. A képregény abból a szempontból is különleges, hogy 1680-as felbontásban készítettük el nektek, és egyben ez a Zsák első, de nem utolsó, nagy felbontású képregénye is. Ugyanakkor egyelőre elérhető lesz 1024-es felbontásban is, mivel a legtöbb olvasó ilyen felbontásban olvassa a képregényeket.

Mos pedig nem maradt más hátra, minthogy jó szórakozást kívánjak nektek az olvasáshoz, és ne feledjétek: a fórum nyitva áll és bátran lehet használni az értékelőrendszert is!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta