Ki van itt?

Oldalainkat 530 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Elérkezettnek láttuk az idõt, hogy egy újabb kaput (odút) nyissunk a mesék varázslatos világába. Ahogy már megszokhattátok a Grimm Tündérmesékbõl, nem a gyermekkorotokból ismert történeteket láthatjátok viszont, legalábbis nem úgy, ahogy ezekre a többségetek emlékszik.Azonban a most induló "új" sorozat még inkább a felnõtt olvasókat célozza meg.

A Grimm Tündérmeséknél, ez sokkalta de véresebb, néhol pikánsabb és zavarba ejtõbb. Eredetileg ez a cím különállóan nem létezik, hanem három egyrészes történet végén szerepel, mint a fõ cselekményszál melletti "háttértörténet". (Riadalomra semmi ok, hamarosan e történeteket is olvashatjátok nálunk.) Azonban mi a könnyebb érthetõség kedvéért egybefogva tárjuk elétek. Bizonyára sokan vagytok, akik még emlékeznek gyermekkorukból Lewis Carrol zseniális történetére, az: "Alice Csodaországban"-ra. Amit most elétek tárunk, az a szerzõ eredeti ötletébõl indul ki, de azt jelentõsen átírja. A Mesék Csodaországból: Kísérlet egyfajta felvezetés, amibõl kiderül, hogy ki és hogyan fedezi fel az átjárót Csodaországba, illetve ennek mi lesz a hatása rá és a szeretteire.

Reméljük, elnyeri tetszésetek ez a cím is, és nyomon követitek velünk Alice kalandjait egy olyan helyre, ahová senki sem szeretne eljutni. Már csak az a kérdés, be mertek lépni a nyúl üregébe?

wonderland

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta