Ki van itt?

Oldalainkat 845 vendég és 0 tag böngészi

hulk-hirSziasztok!

Az ehavi frissítési rendszerem kissé felborult, és ennek következtében a hónap utolsó szerdájára szorultak a Marvel-képregényeim. Bizony kettő is, mert nem szeretném, ha bárki is azzal vádolna, hogy elhanyagolom az amerikai óriás kiadót, így most kivételesen egyszerre két Hulkot kaptok tőlem, a szokásos egy helyett.

Az első, ami most épp soron van, az a Marvel Kalandok Hulk 11. száma. Ez ugye máskor a hónap elején-közepén szokott kimenni, de most kicsit hátrébb szorult. De talán nem is baj, mert egy igazi zúzással jó zárni egy hosszú és fárasztó hónapot. És ebben a számban lesz is zúzás bőven, mivel egy igazi klasszikus Marvel-párharcnak lehettek a szemtanúi: a Hihetetlen Hulk Ben Grimm, azaz a Lény ellen! De ha ez még nem lenne elég, akkor feltűnik ebben a számban a hatalmas Fátum doktor is, hogy megkeserítse hőseink életét, és bizony lehet, hogy még a Hulk és a Lény egyesített ereje is kevés lesz a legyőzéséhez…
A fordítás most is az én munkám, míg a beírást egy új gyakornokunk, Kinglade készítette el nektek. Nem árt neki egy kis biztatás a fórumon, nehogy esetleg elmenjen a kedve a dologtól…

A mai Hulk-nap másik versenyzője a Hihetelen Hulk vol3. címet viselő sorozatának 27. száma lesz. Megint ugrunk egy számot, amiben számunkra semmi érdekes nem történik. Ellenben ebben a számban igen! Ugyanis amikor Bruce Banner egy nehéz éjszaka után felébred, otthon találja a feleségét, Bettyt, a gyerekeit, és elmegy egy jót pecázni az apjával. Nem, nem viccelek, mindez ebben a számban történik! De vajon akkor mi folyik itt? Az egész Hulk-ügy csak egy rossz álom lett volna, és Bruce-nak mindig is normális, kispolgári élete volt? Vagy valami sokkal, de sokkal rejtélyesebb cselszövés áll mindennek a hátterében?
Aki szereti a Hulkot, az ki ne hagyja ezt a számot! Aki pedig nem, annak is ajánlom bátran ennek a kétrészes sztorinak az első felvonását, amiben egyáltalán nem a zúzáson lesz a hangsúly!
A honosítás, mint mindig, most is az én munkám.

Nos, azt hiszem, nem is maradt más hátra, mint hogy mindenkinek jó olvasgatást kívánjak, és szokás szerint arra buzdítsak mindenkit, hogy használjátok bátran a fórumot, ha kérdésetek, észrevételetek van, és éljetek a véleményező rendszerrel is, ha már egyszer az is van, és nem is tart tovább 5 másodpercnél a használata!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta