Ki van itt?

Oldalainkat 1476 vendég és 0 tag böngészi

st-hirSziasztok!

Az egyik országos TV-csatornán minden héten krimihétfő van, hát nálunk meg minden hónap első szerdáján sci-fi szerda! Nincs ez másként ma se, szóval nézzük is, hogy mivel készültünk nektek mára Recsivel közösen!

Mivel a Csillagközi Romboló vonulatunk a fórumos hozzászólások alapján (illetve inkább azok hiánya alapján) igencsak megbukott, ezért azt a sztorit most egy picit jegeljük, és helyette az utóbbi hónapokban kissé méltánytalanul elhanyagolt Star Trek-vonalat folytatjuk. Mégpedig a Reflektorfényben minisorozat 5. számával, amiben most az andoriánok életébe nyerhetünk belátást. Bizony, itt vannak az andoriánok, akik bár részt vettek a Föderáció alapításában, manapság már nem lelkesednek annyira a gondolatért, hogy továbbra is a tagjai maradjanak. És mit tehet egy andorián származású flottatiszt ebben a helyzetben? Nos, mindez kiderül majd a képregényből…

A véleményeket pedig továbbra is várjuk a fórumban. Reméljük most egy kicsit több hozzászólás érkezik, mint az utóbbi hónapokban a Csillagközi Romboló kapcsán és akkor talán a kedv is nagyobb lesz, és nem csak havi egy sci-fi képregény fog kikerülni az oldalra!

Ja, és majd elfelejtettem, hogy a füzet végén található Star Trek Lexikon legújabb oldalai továbbra is Ben Reilly írásai alapján készültek!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta