Ki van itt?

Oldalainkat 455 vendég és 0 tag böngészi

sup-bat-hirSziasztok! Sajnos a múlt hónapban nem jutott neki hely, így elmaradt a Superman/Batman sorozatunk soron következő, azaz harmadik része. De ebben a hónapban behozzuk a lemaradást és visszatérnek a kedvenc hőseink! Ha arra esetleg már nem emlékeznétek, akkor most elmondom, hogy az előző szám ott ért véget, hogy az Egyesült Államok elnöke, Lex Luthor Supermant hibáztat élő televíziós adásban a Föld felé tartó kriponit aszteroida miatt és vérdíjat tűzöt ki a fejére. Nos ezért most Superman és Batman a Fehér Házba tart, hogy egy kicsit elbeszégessenek Luthorral, de hogy oda jussanak, jó pár korábbi ellenségükkel kell megküzdeniük, akik mind az ő fejüket akarják. És ha még ez sem lenne elég, hát megjelennek a korábbi bajtársaik is, akik most Luthor parancsára rájuk vadásznak...

A magyar változatot Nessus és Tomiva készítette, a régi szkent pedig szokás szerint BuB javította fel és ő készítette a borítót. a véleményeket pedig a fórumba várjuk.

És ha már BuB: a NewGen oldalán elkezdték az utóbbi évek egyik legjobb DC történetének a honosítását, neveztesen a Végtelen Válság főminit. Ajánlom mindenkinek, akit érdekel klikkeljen a NewGen feliratra.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta