Ki van itt?

Oldalainkat 1230 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok! Ismét eltelt egy hét, ismét itt vagyok és ismét csak képregényeket hoztam nektek. Még pedig nem mástól, mint a DC kiadótól hoztam most nektek két képregényt, szóval, akinek nem volt elég a tegnapi Superman/Batman frissítés, az most kaphat még a második legnagyobb kiadó termékeiből. De nézzük is, hogy egészen pontosan mit terveztem nektek mára.

Nos, az első képregény, az oldalunkon egyelőre töretlen sikerrel és lendülettel haladó Tini Titánok: Gyerekjáték tpb folytatása, nevezetesen a sorozat harmadik száma. Amiben ott folytatjuk a történetet, ahol az előző számban abbahagytuk. Nevezetesen Kiborg rohan a legközelebbi kórházba a sérült Impulzussal, akinek könnyen lehet, hogy nem tudják megmenteni a lábát a doktorok. Mindenközben Csillagfény a Robin, Superboy, Wonder Girl hármasra próbál felügyelni a Titán Toronyban, ugyanis nem szeretné, ha a fiatalok Halálcsapás után mennének és őket is baj érné. De abba esetleg belegondoltatok már, hogy mi van akkor, ha Halálcsapás nem is egészen önszántából cselekszik?
És mindemellett elkezdődik egy mellékszál is ebben a történetben, aminek a sztori végére is kihatása lesz és ami majd a következő gyűjteményes kötetünkben fog kiteljesedni! És persze mint mindig, mindezt most is az én tolmácsolásomban olvashatjátok.

titans-hir-02

A másik képregényünkkel pedig, amit mára terveztem, egy új sorozatot is kezdünk itt az oldalon, meg nem is. Mint azt már többször hangoztattam, nekem az egyik kedvenc íróm Peter David, aki bizony a 90-es évek végén, a 2000-es évek elején több DC címen is dolgozott egyszerre. Nos, ezekből kezdünk bele az egyik kedvencembe, a Ifjak Ligájába, ami olyan szempontból új sorozat kezdete, hogy azt első számtól kezdjük a dolgot, de mint az sokan tudhatják, már eddig is volt fent egy szám belőle az oldalon.
De mi is az az Ifjak Ligája, tehetik fel sokan kérdést? Nos, pontosan erre kapunk választ a mai képregényünkben, hiszen a csapat alakulását követhetjük nyomon, és azt is megtudhatjuk, hogy is kapta ezt a nevet a Robin, Superboy, Impulzus trió és ki lesz az a nem várt tag, aki akaratán kívül is csatlakozik hozzájuk…
A honosítás természetesen itt is az én munkám, de a „b” jelű borítóért BuB-ot illeti a dicséret!

Nos, ennyi volt mára. Egy kicsit Tini Titánosra sikeredett a mai frissítés, de talán ezt nem bánjátok. Jövő héten ismét DC képregényekkel jelentkezem, addig is kitartás és ha kérdésetek, észrevételetek van, nyugodtan írjátok meg ezeket a fórumra és persze továbbra is ott az értékelő rendszer is, azt is lehet nyugodtan használni.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta