Ki van itt?

Oldalainkat 397 vendég és 1 tag böngészi

  • Beleczki Zsolt

utazo-hir01Sziasztok! Mint az a fenti címből is kitűnik, a Megsemmisülés nem áll meg, Annihilus tovább folytatja az ismert világegyetem meghódítását, és egyre több kozmikus hős keveredik bele az ellene, és a hadserege ellen folyó küzdelembe. Éppen ezért most Nova után egy másik Marvel hős, a legendás Ezüst Utazó, Galactus egykori hírnökének kalandjait követhetjük nyomon négy részen keresztül, hogy miként próbál meg szembeszállni az Annihilációs hullámmal.
De vajon, hogy keveredik bele ebbe az egészbe az Utazó? Vajon mi veszi őt rá arra, hogy kimondja azt, amit itt a hír melletti képen is láthattok: Annihilust meg kell meg kell állítani! És vajon milyen hősök vagy gonosztevők fognak még felbukkanni a saját minisorozatában, kik azok akikre számíthat és kik azok, akik majd megpróbálják levadászni őt? Mindenre és még sok minden másra is választ kaphattok majd a most következő miniből. Szóval nem is húzom tovább a szót, következzék hát az Ezüst Utazó: Megsemmisülés tpb első felvonás. És kezdődjék a háború…

A fordítási feladatokat most négy hétig én vettem át (fogtok még velem találkozni ezen kívül is), de a beírás itt még mindig Gorgiasz munkája, akinek ezúton is köszönjük kitartó munkáját. A véleményeket pedig természetesen a fórumba várjuk, és használja mindenki nyugodtan az értékelő rendszert is!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta