Ajánló

Sepi's Gallery 04
Fanart

Sepi's Gallery 04

Hozzászólások

 • turkia 2019.09.20. 09:36
  De jó, köszi Sepi, kezdem is olvasni rögtön!! Egyébként ez a képregény nekem sem rémlik, nagyon ...

  Bővebben...

   
 • Sepi 2019.09.20. 07:27
  Sajnos én is tapasztaltam, hogy nem minden elérhető a NewGen oldalán. Én mindenesetre azt mondanám, hogy ...

  Bővebben...

   
 • Kamiontauri 2019.09.19. 21:12
  Igen, van más is letöltve onnan, meg még ezer helyről. Van majdnem 130GB képregényem (ebből vagy 50-60 ...

  Bővebben...

   
 • herschmi 2019.09.19. 20:39
  Pont a DC/Batman/Magyar kiadás/Egyéb nem tölthető le. Ha adok emailcímet, nekem is el tudnád küldeni?

  Bővebben...

   
 • Kamiontauri 2019.09.19. 11:02
  Szia. Sajnos a letöltések sok képregénynél nem szuperálnak newgenen. :( Viszont én nem online szoktam ...

  Bővebben...

Ki van itt?

Oldalainkat 257 vendég és 4 tag böngészi

 • Alavalel11
 • Grendar
 • Khalidar08
 • Urbanvoice

powergirl-hirSziasztok! DC fronton az egyik éllovasunk, nevezetesen Supergirl úgy döntött, hogy ebben a hónapban kicsit inkább pihen és inkább vár egy kicsit, hogy hátha egy másik oldalnak sikerül befejeznie egy nagy eseményt augusztusig. De akkor mégis ki lehetne az, aki pótolhatná Kara kalandjait, tehetitek fel a kérdést, teljes joggal? Nos, úgy gondoltam, hogy egy alternatív univerzumból származó Kara is megteszi, szóval megbeszéltem nektek Power Girllel, hogy ugorjon be hozzánk egy hónapra és helyettesítse az alteregóját. Igen ám, de miért van ott mellette a Vadásznő is? És miért beszélnek úgy mindketten, mintha ők lennének Superman és Batman? De ami a legfontosabb, hogy Superman és Batman miért öregedett meg hirtelen? Vagy várjunk csak, hiszen ez nem is a mi Földünk, hanem… de nem, a további titkokat majd megtudhatjátok, ha elolvassátok a Superman/Batman 27. számát, amit jó szokás szerint én honosítottam nektek.

De bizony senki nem menjen még sehová, mert úgy alakult, hogy ma ismét csak két DC képregénnyel frissítek nektek. Hiszen e hónapban még nem találkoztunk a kedvenc kis Mini Titánjainkkal és talán itt az ideje, hogy lassan a hónap vége felé járva kicsit felvidítsanak minket. Éppen ezért itt van most a nyolcadik szám ebből az eléggé mostoha módon kezelt sorozatunkból, amiben bizony eljön az, amitől minden gyerek retteg: a szülői értekezlet! Bizony, Társhős Város iskolájában szülői értekezletet tartanak, és most nincs mese: mindenkiről kiderül, hogy ki volt jó és ki volt rossz az elmúlt számokban…
A honosítást pedig természetesen Gorgiasszal ketten hoztuk el nektek!

És még három szolgálati kötzemény: egyrészt frissült a DC nebvek listája is, másrészt, ha valaki nem vette volna észre, új szavazás is van az oldal bal oldalán, és végül zozi kicsit átalakította a képznézegető rendszert, amiről az ő rovatában szerezhetek információkat!

Nos, mára ennyi lenne. A fórum továbbra is vár mindenkit és természetesen ott az értékelő rendszer is, ami szintén csak arra vár, hogy minél többen használják! Jövő héten ismét találkozunk, addig is kitartás!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta