Ki van itt?

Oldalainkat 1046 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-55-hirSelina Kyle élete úgy tűnik, végre kezd valami egészen normális állapotba kerülni. A Macskanő v3 55. számában például végre sikeresen talál egy dadust a kislányának, hogy legyen, aki foglalkozzon a pici Helenával, miközben ő megpróbál visszatérni Gotham City életének nyüzsgő forgatagába, és még az East Enden sincs látszólag semmi gond, köszönhetően az őt helyettesítő Holly Robinsonnak, aki időközben megkérte egyik régi tanárát, Vadmacskát, hogy segítsen be neki egy kicsit a környék megtisztításában. A páros pedig meglehetősen ütőképesnek is bizonyul, mert első közös rajtaütésük során pillanatok alatt lerendeznek egy piti kis tolvajbandát.
Viszont ha minden szép és csendes lenne, akkor abból nem lehetne egy szuperhősös képregényt csinálni. Legalábbis hosszú távon. Ezért aztán tanúi lehetünk annak, miként kezdenek el gyülekezni a baljós felhők Selina életének egén, miközben a Fekete Maszk-gyilkosság ügyében nyomozó detektív felkeresi a Filmrémet, aki viszont Strange bandájának egyetlen városban maradt tagjával, a Szögemberrel szövetkezik a háttérben a Macskanő ellen. Ám hamarosan érdekes dilemma elé kell állniuk, ugyanis könnyen lehet, hogy a város Macskanőinek száma egy csapásra a duplájára növekszik...

És a végén egy emlékeztető azoknak, akik be szeretnének szállni a tegnap meghirdetett fordítói versenyre: már csak 24 óra maradt a szövegkönyvek leadási határidejéig.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta