Ki van itt?

Oldalainkat 1247 vendég és 1 tag böngészi

  • iskander

thing-10-hirHa esetleg azt hittétek, hogy megússzátok a hónapot Byrne-féle F4 nélkül...
...akkor részben igazatok volt. Ugyan folytatjuk a Fantasztikus Négyes nyolcvanas években kiadott kalandjait, de nem a fősorozattal, hanem teszünk egy kis kirándulást az akkor még csak nemrég indult melléksorozatba, a Lény első szériájába. Onnan is konkrétan a 10. számot néztük most ki magunknak.
A füzet nyitóoldalain Ben Grimmet, másnéven a Lényt láthatjuk barátnőjével, Alicia Mastersszel, amint a Central Parkban sétálgatnak. És mielőtt folytatnám, előre szólok, a füzetben ez lesz a legakciódúsabb jelenet is egyben. A történet kettejük beszélgetéséről szól, egészen pontosan arról, hogy Ben megpróbál magában dűlőre jutni a kapcsolatukról, ami, valljuk be, Alicia felbukkanása óta nem sokat változott a füzetekben, és ezt már Byrne is érezte, hogy nem lehet a végtelenségig elhúzni. Így hát kapunk érzelmi önfelfedező túrákat, némi visszatekintést a Fantasztikus Négyes megalakulására - egy addig soha el nem mesélt jelenettel együtt - és a végén egy megdöbbentő kijelentést. És hogy ennek az egésznek mi köze az F4-ben futó történetszálhoz? A füzet utolsó oldalai majd magyarázatot adnak erre is.

És most átadom a szót a szponzorunknak... izé, Sepinek:

stan-leeA mai szokásos képregényen kívül egy különlegességet is tartogatunk nektek. A múlt héten az RTL Klub délutáni műsorában egy, a képregényrajongók számára unikumként ható filmet adtak le. Ez pedig A Képregények Mágusa - Stan Lee címet viselte. Erről azt kell tudni, hogy ezt a riportfilmet Kevin Smith (Shop Stop, Jay és Néma Bob visszavág, Apja Lánya, Képtelen Képregény) készítette 2002-ben, és ki mást is kérdezne, mint a szuperhősképregények apját, Stan "Az Ember" Lee-t. Az öreg Stan sokmindenről mesél a riportban. Többek között a Marvel korai éveiről, Pókemberről, a Hulkról, az X-Menről, a Fantasztikus Négyesről, a Marvel és a DC közötti rivalizálásról, a képregényfilmekről, valamint az alkotókról és a magánéletéről is. Szóval ez egy olyan film, amit minden rajongónak látnia kell! :)

A filmet avi formátumban lehet letölteni, és 650 mega, ezért letöltésvezérlőt ajánlunk hozzá (pl FlashGet). Igyekezzetek a letöltésével, mert nem tudjuk garantálni, hogy sokáig elérhető lesz. És itt a link, ahonnan letölthetitek:

A Képregények Mágusa - Stan Lee

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta